Hividarin Esrakeskn kesinlikle özelde olmalı..devlette ebeler doğurtuyor özelde doktorlar tecrübe farkını bizzat hissedersiniz
AslanBebeginAnnesi Esrakeskn tabiki tabiki tabiki özel 🙏🏻 Ve dandik özellerden uzak durmak lazım , önemli olan kaliteli doktorların ve kaliteli ebelerin olduğu özeli tercih etmek. Bence sekreterlerin güler yüzü ve ilgisi bile önemli açıkçası
1prenses2prensanne Esrakeskn imkan varsa özel yoksa devlet ilk doğumum özelde mis gibi oldu ikinci mecburen devlette olucak durumdan dolayı
Mine-9 Esrakeskn Ben herzaman özel hastaneden yanayım ben Kırklareli Lüleburgaz da yaşıyorum bizim burdaki devlet hastaneleri ilgisiz ve bilgisiz oldukları için kimse gitmiyor geçen komşumla muhabbet ederken anlattı kızın açılması olmamasına rağmen kızın genital bölgesine kolunu sokmuşlar balon sokmuşlar ve daha bir sürü saçmalık ve bunları yaparken çocuhun suyu patlamış eğer müdahale edilmesiydi belki yaşamıcaktı bile ama şöyle bir durumda var başka şehirlerde de tam tersi olabiliyor devlet iyiken özel kötü olabilir bence çok iyi araştırmalısın hem kendi sağlıhın için hemde bebeğin için 🙏🤍
Ftmysnn Hastaneden hastaneye farkediyor bir çok özel hastane gezdim ve son birkaç haftadır devlete gidiyorum özelden çok daha ilgili Dr um tüm tahlillerin anında yapılıyor haftada 1 randevusuz çağırıyor kan idrar tahlilleri nst hepsi aynı gün yapılıyor çocukla ilgili aklımdaki tüm soruları gideriyor hastaneyi ve Dr u araştırmak şart
Seyma0323 Ftmysnn ben mecburiyetten özele gidiyorum burdaki devlet rezalet.. 10 kişiye birden bakıyolar soru soramiyorsun o an 10 farklı kişi ile görüşüyor. Doğum ve muayene ücretleri biraz zorluyor bizi ama yapacak bişey yok
Svalpydn35 Ftmysnn nerde yaşıyorsunuz devlette böyle bahsettiğiniz gibi bı doktor varmiymis çok şaşkınım yorumunuzu okuduğumdan beri🤷♀️
Tubatgn Hastaneden hastaneye fark eder. Ben devlet takipliyim. Özele gidecek param mı yok? Oldukça var ama tercihim devletten yana. Doktor ve hastane önemli olan. Özelde ki de doktor, devletteki de. Özelin adı var 🤗
Seda35 Esrakeskn ilk oldugu icin insan korkuyor bende özelde yaptim ilk dogumumu esim annem falan yanimdaydi ama ikinci dogumu mu devlette yapicam cnku para vermeye değmez zaten sen yapcaksin bu isi kacis yok 😅
Hividarin marnus evet ebeler dikiş atıyor ben ilk doğumu devlette yaptım dilim çok yandı bana denk gelenler berbattı ve kızımın kolunu sakatladılar halen fizik tedaviye gidiyoruz ikinciye hamileyim işimi riske bırakmayacağım kesinlikle özelde doğum yapacağım
Summerwine İlk gebeligim özel takipliyim.Ben de isterim devlete gitmek ama normal bir KBB’ye gittiğimde bile sorun yaşarken doğum gibi bir süreci açıkçası riske atmak istemedim.İmkan varsa iyi bir özel hastane tercih edilebilir
Minnacksevdack Esrakeskn hastaneden hastaneye fark ediyor. Özelden de memnun olmayanlar var. Araştırmak lazım. Ben özelde yaptım Ankara’da. Doktorumdan da çok memnundum 🌸