enesayazmoom Kızlar daha önce den cift ti şimdi naftalin oldu lavabonun içinde ki naftalinleri yicem neredeyse çok güzel kokuyor.. 😥🙄 çok zararlı ama durduramıyorum kendimi koklayıp koklayıp duruyorum.. 28+4 olduk 😪😪
nilsmomy enesayazmoom bu isteğinizi bastıracak başka bir şey bulun ya çok zararlı 🫠 evde ki naftalinleri atın belki gözünüz görmeyince daha rahat edersiniz
Bebishannesi enesayazmoom al benden de o kadar diş macunu öyle guzel geliyo ki bi haftadir yemek istiyorum 🤌😄
Azra41 enesayazmoom Kıyamam ya 😄 benim yengemde yigene hamileyken canı kömür çekmişti Memleketine gidince aldı ağzında gezdirdi atmıştı hahahaha 😄🤣 ama sen sakın yapma 😁
Esrakeskn Bu konuda yalnız değilmişim demek ki 😂 bende tüm temizlik malzemelerine karşı öyleyim çözüm bulamadım ama kendimden uzak tutmaya çalışıyorum sadece 😂
enesayazmoom Esrakeskn cift kokusu nu yendim bir şekilde bunu nasıl yeneceğim bitmişti naftalin dün aldirttim eşime bilmiyor kokladigimi 🙄
enesayazmoom Azra41 yani kömür de falan demir eksikliğin den diyor lar ama naftalin ne eksikliğin den olur ki 🤣🤣
Hbeyzab1 enesayazmoom bende de var böyle zararlı bişey cif krem kokusu 😰 sırf bunun için tencerelerimi elimde yıkayıp duruyorum 😂 içime çekip duruyorum :(
Ozsvm enesayazmoom bennnnde ayni ama kendimle savaşıyorum koklamıyorum sadece kokusunu hayal ediyorum 🙊