Berdemal Adysms5502 39. Haftada 2cm açılma var dendi bana arada sancım da çıkıyordu 40. Hafta dolana kadar bekledi yine açılmam sancım artmadı 2 gün daha bekleyeyim dedi doktor ama bebek kaka yapar diye dikkat etmemi söyledi 2 gün geçti gittik doktora yine ilerleme yoktu 40+3 olmuştuk 2cm açıklık devam ediyordu yatışımı verdi alttan fitil vereceğiz açılman olmazsa suni vereceğiz dediler fitilde sonra sancım düzenli ve sık geldi suni vermeye gerek görmedi doktor sancı odasında bekleyelim dedi 2. Fitili verdiler bir de iğne yaptılar 2. İlaçla sancım dayanılmaz oldu açılmam 4cm oldu suyum geldi sonra daha beklerim diye düşündü doktorlar ben dayanamıyorum baskı çoğaldı aşağıda dedim bir daha bakalım dediler ve tam açılma olmuştu hızla doğuma aldılar ve 15dkda doğum oldu yani bana da suni vereceğini söyled doktor ama önce ilaç denedi belki doktorun sana da aynısını yapar Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Ecekusunannesi Berdemal bnmde gelmezsefitil ve suni sanciyla normal doğum yapariz dedi kismetse suni SANci nasil Birsey dayanilcak gibi mi ilk gebeligim ve cok korkuyorum sanirim 4cm acikliktan sonra epitural igne yapiyolar diye biliyorum
Berdemal Ecekusunannesi fitil yeterli geldi bana suni sancı almadım ama normal sancı 4cmyr kadar benim nstde yüzde yüz olmasına rağmen katlanılır gibiydi ama açılma oldukça sancım nstde yüzde 50yr düştü ama çok şiddetli hissettim ama 4cmden sonra 1 2 saat çektim çok değil zor süreç ama Allah kuvvet veriyor bir ara epidural istedim dayanamayacak gibi hissedince doktorum yaparsın dedi istemedi çok da işe yarar bir şey değilmiş epiduralsiz ve epidural li doğuranlara göre doğum anı 2 ıkınmada iş bitiyor anlamıyorsun ama doktorları ebeleri dinlersen kucağına alınca da bitiyor her şey dikerken doktorla sohbet ediyorsun falan hastane vr eve çıkışım 24 saat sürdü salavat çek bol bol ve sancıda bağırma burnundan nefes alıp ağızdan ver derin derim çok rahatlatıyor ve doktorları dinle benim de ilkti aynı korkuları 2 gün önce ben de yaşadım ama şu an kızımı emziriyorum şükür darısı sana
tugceee10 Pamukkkk canım kanama akıntı şeklinde miydi bir de doğum kaç gün sonra oldu normal mi sezeryan mi bana yol gösterir belki 😔
Pamukkkk tugceee10 canim yaklasik 10 gun sonra dogumum oldu cok az bi leke gelmisti ama 10 gun sonra gercek nisanim geldi sumuksu kahwe oluyo benim acilmam olmadi maleser sezeryana girdim ben😥
Esranurtslk Selenemesia gelirse anlamamak gibi bi durumun asla olamaz sana onu diyim. Sümük ve kan yapış yapış