Pamukkkk Zeynep111 canim nekadar yuruyosun bej yarim saat anca yuruyebiliyorum 😏 bide az once yine bir damla kan gelmis napcagina karar weremedi benimki bi turlu 😂
Zeynep111 Hergün bi saat yürüyorum canım egzersiz de yapıyorum evde de hareketliyim hep yatmıyorum öyle sürekli
Svll Merhaba 39+4 haftalık hamileyim cuma günü 40. Haftam doluyor bugün nst ye girdim hiç sancım yok açılmam yok doktor suyun azalmış cuma tekrar gel bi kaç gün bekleyip beklemiyceğimize bakalım dedi normal doğum istiyorum sancılarımın gelmesi için ne yapmalıyımm 😢😢
Goncagp Svll bende 39+ 1 deyim hurma yiyorum Plates topuna oturuyorum sıcak suyla banyo yapıyorum yürüyorum ama yok bacım ne açılma var ne kanama ne su ne sancı 😩
Svll Goncagp bende her gün hurma yiyorum yürüyorum egzersiz yapıyorum aynen Dediğin gibi sıcak suyla duş alıyorum ve duşta uzun süre kalıyorum Esneme hareketleri yapıyorum ama yokk 😞😞
HticeAkan Çok çok kıskandım seni🙄 39+6yım ne gelen var ne giden😪😪😪 doktora gittik Nst bizi gene beğenmedi😅 doktor 41e kdr bekleyebiliriz dedi 😖ben ona kavuşmaya can attıkça o gelmemeye kararlı sadece bel ayrımız var😑
Zeynep111 HticeAkan hiç kıskanma canım ben de de hala tık yok tüm belirtler var ama düzenli sancım yok yarından sonra 40 haftam doluyor 😣
Esranurtslk Selenemesia gelirse anlamamak gibi bi durumun asla olamaz sana onu diyim. Sümük ve kan yapış yapış
ozlmerol Zeynep111 benimki akıntı şeklindeydi canım akıntının daha yoğunu daha fazlasıydı sarı sümük gibiydi
Goncagp Pamukkkk elimde olsa çekip çıkarıcam yemin ediyorum hiçbi belirti Yok Doğuma 3 gün yazıyor ama 😩
Pamukkkk Goncagp al bendende okadar 3 gun kaldi we artik aglar oldum gece uyuyamiyorum mide yanmasindan 😣 ama gelmeye niyeti yok gibi 😏
Goncagp Pamukkkk mide yanması için yeşil mercimek yut canım iyi geliyormuş çiğ iken hap gibi at bi tane . Benim olmuyor şükür ama görümcem faydasını görmüş :)