durumom2022 Ay çok tatlı bir rüyaydı benim bebeğimmiş veriyorlar emziriyorum fln bebişin yüzü gözümün önünde doğunca aynı mı olur acaba 😅yaramaz bi kızdı bi de yeni doğmuş ama kendini kundaklatmıyordu 😂34. Haftaya girdik bugün bilinçaltı sanırım ama yine de güzeldi
tarcinnnn durumom2022 hamileyken ben de görmüştüm 🥰 anne unutma bak 2 saatte bir emzir diyordu 😂 doğdu kendisi unutturmadı hiç 2 saatte bir alarm gibi uyanırdı 😂 Bir kere de yavru kedi görmüştüm benimle oynamaya çalışıyordu hep :) o da bebek demekmiş :)
meva_asil_moms durumom2022 benimde 27 aylık şuan kızım kızıma hamleyken 2 defa aynı rüyayı gördüm kızın olacak bak organını da gösteriyorum dediler rüyamda yüzünü göremedim ama kızımı görmüşüm rüyamda doğduğunda rüyamdaki bebek ti şimdi 7 haftalık tekrar hamileyim bakalım rabbim eli ayağı sağlam çocuklar nasip etsin her birimize
minikturtam1 durumom2022 bende bi kac hafta önce görmüstüm. Simasini şuan hatirlamiyorum.Simsiyah saçlari ve bem beyaz teni vardi 😁 bakalim siyah saç beyz tenmi dogacak oğlusum 🥰
durumom2022 tarcinnnn hahah benimki de gerçekse çok yaramaz bir kız geliyor demek küçücük ama kendi istediğini yaptırıyordu bana 😂
Busramercanne Bende bebeğimi gördüm ama benim yanımda değildi ve sütü olan başka bir annenin sütünü veriyorlardı deli gibi ağlıyordum eşime bağırıyordum çocuğumu bana getir diye 😔 ne demek acaba
durumom2022 Busramercanne üzülmeyin hiç bende öyle eğlencesine açtım postu her gördüğümüz rüya bir işaret değil bence bilinçaltımızdaki korkularımız bazen böyle rüyalarımıza giriyor işte hayırlara çıksın rüyanız
durumom2022 minikturtam1 bakalım bizde merak ediyoruz ben sarışınım eşim esmer hangimize benzeyecek diye konuşuyoruz hep ☺️Rüyamdaki bebiş esmer kara gözlü kara saçlı bir kızçeydi sağlıklı olsunlar yeter ki sağ Salim kucağımıza alalım
tarcinnnn durumom2022 ahahaha kıyamam ya 😍 dün gece de rüyamda kızım olduğunu görüyordum. Daha önce de eşim görmüş. Oğlumuz 1 yaşındayken kızımız oluyormuş 😂 hayırlısı 😅