Aysunercan Merhaba anneler nasilsiniz? Sizden ricam lohusa gecelik ve pijama takimi onerisi olan varmi varsa adını yada resmini paylasabilirmi ben bulamiyorum
Aybukemom Aysunercan ben suwenden aldım çok tatlı bir takım ama kısa kolluydu, ben bileewk uzun kollu almadım çünkü hem hastanelerde klima çalışıyor çok sıcak oluyor hemde lohusayı ter basar , ama uzun kollu tercih edersenizdw kalın almamaya çalışın
benkosarim Aysunercan trendyol’da siyah İnci var o kadar güzel önü düğmeli pijama takımları var ki fiyatları da çok uygun pazara falan göre gidip de bile olsa takımın 600-700 lira vermeyin sonrasında giyilmiyor diyorlar en siyah inci’den pijama takımları tercih ettim
Esayser Bende suwenden aldım 2 takım aldım biri lohusa takımı biri normal gecelik takımı doğumdan sonrada giyerim evde diye . Kumaşları aşırı güzel pamuk
minikturtam1 benkosarim kumaslari nasil acaba ? Bende kararsız kaldim. Bu arada for you mağzasinin kendi uygulasındada sepette güzEl indirimler var. pijama takımları baya uyguna geliyor 2li ve 3′lü emzirme sudyenleride 56tl orayada bir goz atin isterseniz
benkosarim minikturtam1 vallahi bana gelenlerin kumaşları çok kaliteli sadece beden sorun var yani mesela 3 4 XL çok büyük bedenler değil ml gibi
minikturtam1 benkosarim ben normalde l beden giyiyorum. Sizce tam bedenimi almaliyim ? Bir beden buyukmu tercih etmeliyim ?
benkosarim minikturtam1 3xl alın kalıbı dar öyle geniş geniş büyük gelmiyor onu söylemeye çalışıyorum yani mesela 2x ile m beden gibi