nehirsl merhbalar arkadaslar yeni gebeliğim kacta yatarsam yatayim 5te yada en gec 6 da uyaniyorum uyumak istyorum uyuyamiyorum ayni durumu yaşayan ve düzelen varmı
Meresss nehirsl ilk zamanlar öleydim ama 20 haftadan sonra gözümü açcak halim yok gibi sürekli uykuluyum
siyahinciii 9 haftalık hamileyim gerçekten en geç 6 da kalkıyorum gün içerisinde uyuyamıyorum yalnızım sanıyordum ama benim gibi olanlar varmış şükür 😔😔😢😢sadece mutsuz bir hamişim o kadar
nehirsl siyahinciii bnde kendimi yalnız saniyodum degilmisim ama cok sinir bozucu bi durum bn once hamile oldugumu bilmeden basladi pskolojim bozuldu herlde diyodum kendi kendime hamile oldugumu ogrenince ona yordum insallah hemen geçer yaa bu durum🤲🤲
Meresss nehirsl dönersin canım insan uymak istiyor uyku gelmiyo zor süreç ama şimdide uyku geliyo uymak istemiyosun 😂
cerenveminigi Ben de ilk ogrendigimden beri uykularım değişti ya erken kalkıyorum ya gece yarısı ansızın kalkıyorum diyorum ki heralde bebeğe hazırlık bu da uykusuz gecelere alışma çalışması 😄