Scentburcu Kızlar merhaba, Bugün tam 33.haftaya giriş yaptık fakat iki gündür hareket etmiyor sanki. Normal midir? Bu durumu yaşayan oldu mu ? Özellikle soluma yattığımda kıpır kıpır olan bebiş şimdi çok sakin gibi. Panik yapılacak bi durum var mı sizce ?
ipeknur2709_ Scentburcu merhaba bende 34 haftalığım bebeğin yeri daraldığı için hareket konusunda bazen az bazen çok hareketli olabiliyorlarmış tabi siz yine dinleyin karnınızı gün aşırı saati saatini tutmuyor bebişlerin 🥲🌸
Mylifebebis Scentburcu bu haftalarda bebeğin hareketlerini gözlemleyin diyor doktorlarımız eğer hareket hissetmiyorsan doktoruna görün o sana daha iyi bilgi verir. Her ne kadar büyüyüp yeri daralsa dahi ayaklarıyla vuracak kadar yeri var. Kimseyi dinlemeyin doktorunuza sorun.
Scentburcu Çık ipeknur2709_ çok teşekkür ederim canım büyüklüğünü hissediyorum evet. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🥹☺️
Esrasya Bende yarın 33 oluyorum kısmetse. Benim bebişte 2 gündür az hareket ediyo. Doktorum takip et dedi günde 10 hareket oluyosa sorun yok dedi
Scentburcu Kızlar tekrar merhaba dün doktorum hemen çağırdı bebiş hemen tekme attı ama ben hissetmedim herşey yolunda çok şükür dedi iyi ki geldin dedi için rahat etsin her zaman dedi. Böyle durgunlaşmasının sebebi akciğer iğnesi oldum ben bilmiyorum her hamile vuruluyor mu ama özel durumum var serklajlıyım doktorum iğneden kaynaklı yavaşlamıştır dedi bikaç güne toparlar dedi dün gece hareketlendik çok şükür.