UmmNasuh Hanımlar azönce uyandım iç çamaşırım ıslaktı suyum mu geldi acaba ama öyle çok değil yarım çay bardağı kadar su dökülmüş gibi ıslak altıma mı kaçırdım desem kaçırsam daha çok ıslanır ve kokar bunda koku falanda yok saf ıslaklık emin olamadım böyle suyu az az gelen oldumu aranızda
Damy_mom UmmNasuh kaçıncı haftasınız ? Bende oluyor ama baskıdan istemsiz idrar kaçıyor su dediğimiz şey öyle gelmiyormuş
Elbet_Gececek UmmNasuh bebeğin kesesi üst kısımdan delindiginde suyunuz az az gelir birden boşalmaz Rabbim kolayca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😊
Mavisperi UmmNasuh 35 te suyum geldi önce az biraz hissettim ama 3 dk icinde bardaktan boşalırcasına geldi syluyunüz gelmiş olsa inanin az gelmiyo 2 evladım da da önce suyum.geldi
UmmNasuh Damy_mom 36+0 canım ilk oğlum erken doğduğu için korkuyorum sanki heran doğuracakmış gibi en ufak şeyden evhamlanıyorum maalesef
Tuana93 Lütfen dikkat edin,korkutmak deyil niyyetim,benimde suyum öyle haberim olmadan sızmış gitmiş,bitmiş bebeyimle ölümle cebeleşdik resmen..Doktprunuza danışın derim,ve ya müayineden kaçinmayın.