Ozustaseyma Kızlar limonu tuzlayarak yiyorum çok seviyorum 😋 kendimi tutuyorum günde 1 tane yiyorum bir zararı olur mu ki?🤔
Ebi Ozustaseyma günde bi taneyse iyiymiş eşimin annesi bi oturuşta bi poşet limon yermiş şimdi eşimde deli gibi limon yiyo 😅 Bide kaç haftalık hamilesin bende başta çok istiyodum limonu bulantılar yüzünden tiksindim limondan
Kizimveoglumm Ozustaseyma ben de aynı senin gibiydim eşim kızıyodu bana ye de cok yeme ayrıca tuzlamak nedir diyodu doktoruma sordum bir sakıncası yok c vitamini oldugu için bol tüket yeşillik salatası yap bol limonlu yiyebilirsin demişti şimdi eşim bişe demiyor 😌😄😄😄😄
Kizimveoglumm Ozustaseyma ama tuzu fazla tüketmeyin ödem yapıyor doktorunuza tuz konusunu sorun yavrunuza zarar gelmesin 😌😌😌😊😊😊😊
Ebi Ozustaseyma ozaman sınırlama miden bulanmıyosa canın istedikçe ye eşimdeki gibi anneden bebeğe bu alışkanlık geçiyosa kolay hastalanmıyolar güzel bişey bu 😉
Hamileanne İlk haftalarda günde portakal gibi soyup abartısız 5 6 tane yiyodum hiç bişeyde olmadı şuan 32 haftalığım bu seferde tatlıya yöneldim