Adenssmom Yaklaşık iki saattir belimden yanlarıma doğru yayılan bi sancı var ve belirli aralıklarla bebek kendini kasıp gevşetiyor doğum sancısı olma ihtimali var mıdır?
mavismom1 Adenssmom benim dün gece saatlerce sürdü sabah kadar ama düzensizdi yalancı sancıymış. Yalancısı buysa sahisini hissetmek istemiyorum dedim çok kötüydü ya. Bebeğin kasılmasıyla belden kasiklara sancı giriyordu adet sancısı gibi. Dakikaları kontrol edin
Dlanoglr Adenssmom benim de vardı ama bitti sırtıma bile vuruyordu sanırım bir şey kalmadı sıcak suya oturdum bir de sıcak duş aldım bilmem ondan mı sabaha doğururum demiştim de yok
Gamzesariicam Adenssmom şuan sizle aynı durumdayım bebek kasıldıkça belime adet ağeısı gibi ağrı giriyor bende bilemedim doğum sancısı olup olmadığını
1prenses2prensanne Adenssmom aynı sancilarla dün acile geldim 30 haftalığız açılmam var korkutmak gibi olmasn ama devam ediyorsa bi muayene olmalisin
Adenssmom serife01 hayır iç çamaşırımda hafif ıslaklık vardı sadece onunda ne olduğunu ayırt edemedim degistirdim şuan bisey yok sadece belden vuran sancım var geçmiyor
Adenssmom mavismom1 bel ağrım kesinliklikle geçmiyor yanlarıma doğru yayılıyor hatta emin olamıyorum bebeğin kasılmasına göre mi dakika tutayim bilemiyorum ki
Adenssmom Dlanoglr bende bi sıcak duşa girmeyi düşünüyorum şuan ilk kez böyle şiddetli bi ağrı çekiyorum ilk doğum olacak ne olduğunu da kestiremiyorum
Adenssmom Gamzesariicam benim beldeki ağrı hiç geçmiyor kasığa vurması ve bebeğin kasılması ara ara oluyor, sabah kontrolüm var bekleyeyim diyorum
mavismom1 Adenssmom ben sıcak suyun altinda oturdum belime karnıma tuttum suyu çok iyi gelmişti bana sonra çıkıp uyumaya çalıştım bi iki sancı geldi gitti sonra uyudum. Uyuyabilirsen zaten yalancı sancidir.
Dlanoglr Adenssmom benim ikinci doğumum 3,5 sene olmuş öbürüne İnan unutmuşum nasıl oldu ne oldu bir de cinsiyet farkı olduğu için de anlamıyorum kızımda nişanım geldi sancılarım gece başladı öğlen doğdu ama bunu bilemiyorum
Adenssmom Dlanoglr bende sancıdan başka bisey yok 3 saattir sabah nst m var bakalım belli olur heralde ne olduğu
Dlanoglr Adenssmom bana da yaz unutma lütfen ben de belki yarın doğururum diyorum ama bilemedim şimdi belimdeki sancı devam şuan
Adenssmom Dlanoglr canım gittim sancı çıkıyor ama doğuma hazırlık dedi doktor şuanlik bisey yok geri geldim eve
Dlanoglr Adenssmom oh yakın o zaman ben de gittim sancı yok ama belim kopacak gibi sancılanıyor bacaklarıma dizlerime vuruyor ama kasıkta sancı hiç yok açılmama bakmak istedi ona da ben izin vermedim kendi doktorum değildi diye bende eve geldim bekliyorum