asyagibi 13+3 olduk biiz 🥰 Hamileliğim de kesinlikle tatlı türü görmek istemiyorum kızlar 🥰 Meyveyi çok seviyorum limon ve ananas yemeye bayılıyorum sizler en çok neleri yiyorsunuz canınız çekiyor 🥰❤️
Gokceeeee asyagibi Bütün meyvelerden yemeye özen gösteriyorum mandalina olsun muz şeftali elma mide yanmama da iyi geliyor ☺️
egeninincisii asyagibi Yeşil Elma 🍏 normalde de bayılırım 🤩 Sebzeyi çok seven bir insan değilim ama tercih etmem gerekirse kabak diyebilirim. Bakliyat olarakta nohut ve mercimek 🫶🏼
asyagibi kahvesever__ ilk hamileliğimde şerbetli tatlı kazanına düşmüştüm nerdeyse 😂 şimdi 2. Hamileliğim gözüm tatlı görmesin 🙄 Meyveye limona bayılıyorum 🥰🥰 zeytini bende çook yiyorum 🥰
asyagibi Gokceeeee çok güzel 🥰 afiyetler olsun bende armuta limon sıktım şimdi bide tuz saçma bişey bakalım yanmaya iyi gelecek mi 🥰
Gul_20_20 asyagibi ben her meyve yemeyi seviyorum daha çok üzüm, elma son zamanlarda daha çok istiyorum 😁
asyagibi Gul_20_20 yaa ne güzel 🥰 üzüm bana dokunuyor biliyor musunuz şaşırtıcı ama her yediğim de hastalanıyorum 🤷🏻♀️