melisaugtr ElifK67 kasık batması yaşamadım ama bel ağrısı çok kötüydü ☹️ hayırlısı olsun hakkında inşallah 🙏🏻
kuzumvebenn Yarendemir_q Benimde dun olmam gerekiyordu olmadım ama regla bir gün kala kaset test yapmıştım negatif allahtan ümit kesilmez bekliyorum bakalım canim
kalbiminpariltisi Yarendemir_q bence siz hamilesiniz öyle hissediyorum ne zaman tekrar test yapacaksınız
Yarendemir_q kalbiminpariltisi inşallah canım çok isterim. Dün adet olmam lazımdı ama yarın doktora gideceğim gelmezse
kuzumvebenn Yarendemir_q Ben testinizi görmüştüm bende sizi hamile gibi hissediyorum inşallah vardır canım varsa eğer bizede çok dua et
Yarendemir_q kuzumvebenn ah canım keşke dualarım sizlerle olsun her zaman 🙏🏻 Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Gamzealptkn Benm da bat 10 ekimdi kızlar hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugn muaynede çift rahimli olduğumu öğrendim düşük riskim varmış dua ediyorum Allahm korusun Allahm kmsenin kucağını boş bırakmasın amin 🙏🤲
Onekim Gamzealptkn gözün aydın canım rabbim inşallah bebisini sana bağışlar darısı başıma beklemedeyim hala pazartesi gidicem doktora