kalbiminpariltisi Yarendemir_q bır dahakı aya inşallah canım ben de yapmama kararı aldım negatifi görmek istiyorum çarşamba günü adet günüm zaten hiçbir belirtim yok en kötü vajınal akıntı olurdu o da yok adet olacağım büyük ihtimalle
kalbiminpariltisi Hanımlar peki ovülasyon kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi marka ben trendyoldan bakıyorum almak istiyorum alırsam ilk denemem olacak ovulasyonla
Gulsum4321 Onekim bat 11 bazı belirtilerim vardı test yaptım negatif mallesef 😔 Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Onekim Gulsum4321 Amin canım bende şimdi yaptım negatif gibi hissediyorum bakmak bile istemiyorum inan bat bugün olmadım hala
Gamzealptkn Onekim yaptırdın mı canım test benm 26 geldi pozitf aslında ama değer biraz düşük geldi daha önce dış gebelik geçirdiğim içim çok fazla stresliyim 2 gn snra tekrar kan vericem bakalm
Onekim Gamzealptkn canım ben evde yaptım tek çizgi maalesef şu saat oldu gelen giden yok yarın kadın doğuma gidip baktircam inşallah pozitiftir benimde ve testte belli olmamıştır rabbim gönlüne göre versin inşallah değer sağlıklı bir şekilde ilerler
2prensesannesiiii melisaugtr canım tebrik ederim hayırlı olsun sağ salim alırsın inşallah kucağına kaç haftalık şuan🥰🙏🏻💓
melisaugtr Aysel_krdg tabii ki bütün isteyenler için dua ediyorum hep. İnşallah tez vakitte sen de güzel haberlerle gelirsin 🥰
Onekim Gulsum4321 evde yaptım canım negatif çıktı yarın kan vericem hastanede bakalım inşallah vardır da idrarda belli olmamistir
Gamzealptkn @Onekim benmde değer çok düşük çıktı geç döllenme olmasını umut ediyorm seninde öyledir inşallah 🙏🙏🤲
Yenianne66 Onekim benim bat 16 ve belirtiler var umarım yanılmam bi kimyasal yaşadım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder 🙏
Onekim Yenianne66 Amin canım inşallah vardır bende sabaha randevu bulamadım olmadı biraz daha bekliyim diyorum sabaha adet olursam bide ümit etmiyim bekliyim