LmnLcheesecake Dilan00 28 haftalıkken tam 7 aylık oluyor 1 ayın içinde 4 hafta vardır yani, 28 haftalığın üzerine 2 hafta ekleyince 30 hafta olur buda 7,5 aylık olduğunu gösterir. 💕💫
MaxMom LmnLcheesecake Sizin matematiğinize göre 40 hafta da 10 aylık oluyor o zaman :) 1 ay 4 hafta olarak değil 30 gün olarak hesaplanır. 30 hafta da 30 (hafta sayısı) x7=210 gün. 210 gün/ 30 gün= 7 ay olur.
Aksakal1907 @Serencihannn bende öyle hesaplıyordum ama öyle olmuyormuş 🤣 son 90 gün kaldığında kafam karışmıştı benimde baya araştırdım o zamanlar bu hesapla yapmıştım ve iki hafta önden gidiyordu benim hesabıma göre sonra biri tablo paylaştı ordan öğrendim bende isterseniz Google’dan bakabilirsiniz gebelik haftalarına
Serencihannn Halimik-60 iş yerleri de bir aylık maaşı 30 gün üzerinden hesaplıyor dmekki bir ay 30 gün diye geçerli
Halimik-60 Serencihannn Serencihannn vay canınaa kafalar pırıl pırıl 😅😅 e 28inde hemen kasıma geçelim biz bu sefer öyle yapalım sksksk
Kara77 Dilan00 https://www.hizliresim.com/nk5aa9o 7 aylık oluyor. Ay durumları hesaplamalarda 30 günlük baz alınır. 1 ayda 4 hafta var diyerek hesaplanmaz. Bu yüzden gebeliklerde hafta olarak hesaplanır ki yanlışlık olmasın . Ayrıca muhasebe hesapları bile bu şekilde yapılır ay 30 gün olarak baz alınır.
Serencihannn Halimik-60 ahahhaaga sizinki daha pırıl pırıl şubat 28 diyoruz Ekim mi 28 dedikte direk kasıma geçelim diyorsnz