Gizem1994 Kızlar Morelim bozuk 35 haftalık gebeyim erken doğum riskim var üstüne üstelik grip oldum aşırı modum düştü iştahsızlık oluştu sizlerde durumlar nasıl gidiyor
Asli2023 Gizem1994 10gundur çekiyorum helak etti valla bu grip bide gıcık tutuyor olur olmadık yerlerde
Edabebek Gizem1994 bende 32 haftalık oldum ve iki gündür cikyfena boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı var salgın var diye duymuştum
Gizem1994 Asli2023 ayyy valla cok zor hamileyken özellikle ya inşallah hemen atlatırız cok gecmıs olsun
Gizem1994 Edabebek aynı şikayetleri yaşıyoruz cok kötü bi durum geçmiş olsun inşallah tez vakitte iğleşiriz
Gizem1994 Flyy evet herkes hasta dikkat etmek lazım ama buluyor bi şekilde inşallah tez zamanda iğleşiriz 🥺
Bebeksi00000 Flyy bende dün boğaz ağrısı başladı bugün burnum fena akiyor ve boğazım aciyor. Papatya çayı yaptım biraz iyi geldi sizde deneyin isterseniz. Sürekli ılık sıvı tüketin. Siz neler yaptınız geçmesi için 🤰💓😍
Edabebek Gizem1994 inşallah gerçekten normalde zaten zor grip bide hamilelikte birşeyde icemiyosun dahada zor
Gizem1994 Edabebek evet o kadar üzülüyorum sanki yetersiz besleniyorum gibi geliyor burun tıkanıklığı zaten ayrı bi eziyet ayyy inşallah hemen bu hastalık gider hepimizin üstünden
Ezgi2727 Gizem1994 bende 37. Haftadayım 1 haftadır anca topluyorum kendimi :( bol su , meyve. Limonlu ılık su ve asıl önemlisi öksürük varsa buhar yapın hem burnumu açıyordu hemde öksürüğümü çok rahatlattı
Flyy Bebeksi00000 ben nane limon,ıhlamur içtim sütten uzak durdum artırıyor diye bi hafta oldu hala burnum boğazım tıkalı onun için de tuzlu su kullanıyorum kısa süreli faydası oluyor.