Tgb_123 Gokselsnem bebeğin kalp atışı bile 2 3 hafta önce oluştu sizce şuan size cinsiyet söylenir mi az mantıklı düşünün ya yıllarca okuyan doktor bilemez bu haftada cinsiyeti 1 ay sonra belli olcak zaten
yesimm0 Burdaki yorumlara nasıl inanıyorsunuz anlam veremiyorum normalde bebeğin cinsiyeti 11 hatfalıkken olusur ordan biri kalkıp kız diyor kafasına göre biri erkek diyor zaten o haftada belli olsa doktor söyler size bırakmaz az mantıklı olun 😂🙃
Ebru_hasan yesimm0 aayyy ne kadar mantıklı biz hiç dusunemedik çok pardon ..postta zaten çok erken olduğunu söyledim aşkım neyin kafası bu
Gokselsnem Tgb_123 Pardon da doktorların bilmediğini nerden biliyorsun diplomalarında cinsiyet 3 aylıkken mi belli oluyor yazıyor saçma sapan konuşmayın ya şurda hırslarınızı insanlardan çıkarmaya ne kadar meraklısınız hatta hamileler le uğraşmak da ne kadar hoşunuza gidiyor lütfen kininizi başka biyerde boşaltın Burası yeri değil akıl vereceğinize biraz doktor ve teoari araştırmaları yapın bence 🤙🏼
Gokselsnem Ebru_hasan neden gücü yeten yetene saydırıyor onu anlamadım suçmu yani herkes çok afedersin bi yerinden gelen suyu bile post açıyor ama biz böyle bişey paylaşırken akıl veriliyor allah aşkına ya ne kadar kötü düşünceli insanlar var ..
Tgb_123 Gokselsnem kanka sen bence bi antidepresan al bu sinirle 9 ay zor geçer bi önce Google yaz cinsiyet en erken kaçıncı haftada belli olur die öyle teori falan çok haberin varsa bunu da bilirsin sen senin bebeğinin cinsiyeti benim niye hırsım olsun banane alemin lafına göre cinsiyette Umut bağlama dedik konuyu sen nereye getirdin allah etrafındakilerin yardımcısı olsun hadi canım bak işine.
Ebru_hasan Gokselsnem aaa olur mu canım buraya gelip kafadan sallama bilgilerle konuşup sinir edecekler bı kaç kadın 10 haftalıkken cinsiyet öğrenmiş olabilir doktordan doktora herşeye göre değişir illa dördüncü ay diye kimse demiyor ama gel anlat
Ebru_hasan Gokselsnem evet ya gerçekten postta zaten demişim daha erken diye başlamış burda erken de suda buda zaten ben demişim erken diye kendi kendine kudurmuş madem erken cevap verme geç kardeşim dimi
Gokselsnem Tgb_123 ne kankası ya profiline girdim baktım da sen herkese yardırıyorsun bütün açılan postlarda huysuz vircin gibi bıt bıt bıt ötmüşsün şimdi antidepresanı bana değil kendine al çok fazla da konuşma sinirimin bi köşesine denk gelme 😉
Ebru_hasan Tgb_123 güzelim o zaman Gelip benim açtığım konuya cevap vermeyeceksin erkense sana kalsın ben zaten erken yazmışım herşeye atlama o zaman
Rumiars Kızlar amma uzatmissiniz şaka gibi insan merak ediyor gırgır sapata tahmin yapılsın ne olacak sanki devlet meselesi ayrıca 6 7 haftalık ultrasondan bile anlayanlar var yersiz çıkış yapmıssınız.
Asyaam28 Bakarmısınz 11 haftalıkken çekilmiş foto şuan 12.haftadayız cinsiyeti ne olabilir? ![]([](nasıl foto koyuluyordu yeniyimde ☺☺☺
Nirmala Asyaam28 tüm tartısmalar kısmında üstte sol tarafta 3 çizgi var ona tıkla orada resim yükle yazıyor onada tıkla sonra resimleri yükle oradan kopyala yazıcağın mesaja yapıştır.