Mervemrah
Bayanlar merhaba 6 seneden sonra gebe kaldim 5+5 haftalik hamileydim bugun kontrolumuz vardi ve kalp atisi icin buyuk ultrasona gonderdi doktorumuz ultrasondan bakti doktorum kesen büyümüyor gelismiyor dedi kalp atisi daha yok dedi 1 hafta daha sure verelim eğer kesen gelismesse buyumezse kürtaj edelim ddi ben bekleyelim biraz ddim beklersek kese icinde yapısır enfeksiyon kapar ve birdaha zor bebegin olur dedi basina gelen varmi sizce ne yapmaliyim kan pihtilasmasi var birde cok yoruldum. Artik
Kardii
Kalp o haftalarda zaten oluşmaz benim bildiğim benim eşimin teyzesine de böyle dediler şimdi 2 aylık hamile ve bu kadın tüp tedavileri filan bırakalı 2 sene oldu kendiliğinden hamile kaldı kan pıhtılaşmadı ve polikistik overı olmasına rağmen hem de şuan benim doktoruma gidiyor ve gayette sağlıklı doktorunu değiştir derim ben tek doktorla kalma stresten ve sinirden üzüntüden uzak dur eskişehirde yaşıyorsan vişnelik özel ümit hastanesinde MESUT TAŞKELİ var benim doktorum en ince ayrıntısına kadar inceliyor testler yaptırıyor bi ona git derim