Zeyrista Ayyuce2340_ benim doğru çıktı ama hesaplaması değil çizelgeden baktım o doğru çıktı etrafımda herkesin doğru çıktı bu zamana kadar şans mı bilmiyorum
3MelekAnnesiiii Ayyuce2340_ yenice yaptim erkek cikti 😆 benimde icime erkek doguyodu bakalim nasip cinsiyeti ogrenmemize var daha bakalim ne cikcak supriz yumurtada 🤗
Nrinci Burcinmozr Aaa bunu hic duymamistim neyse allah sagliklisini versin her zaman hepimize bizim ki suriye takvimi oldu o zaman 😂😂
Sugarmomyy Ayyuce2340_ takvim kız gösteriyordu,fakat erkek olacak inşallah. Bir kızım var bu da erkek
Nez_1992 Ayyuce2340_ ben Çin takvimi ile yaptım bilmiyorum ondan mı nasip mi böyleydi bilmiyorum ama bi kuzım olcak inşallah 🤲🏻33 günümüz kaldı
pamukannesi25 Ayyuce2340_ herkes erkek diyodu ben erkek hissediyodum çin takviminde kız çıkıyodu ve kızım olucak inşallah ☺️ Ama her çin takvimi doğru çıkmıyo şu yaşına göre baktığım kız diyodu otomatik cevap verenler erkek diyodu
Bltirm Zaxoiiii bende rüyamda hep erkek bebek görüyordum. Anlamına baktığımda rüyayı gören kişi hamileyse kız bebeği olacağına delalet eder diyordu. Sahiden kızım oluyor :)))
Zaxoiiii Gamzecimm Allah gönlünüzden geçeni versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık gebeliğiniz