Morcicekler Kızlar benim durumumda olanlar var mı 😍 sadece bugün bi tık arttı gibi kasılmalarım ama ağrısız sancısız sadece toplanıyor midemde aşırı yanma var ve düne göre bugün hareketler daha fazla gibi 🙈Ne zaman gelir bu kız sizce 😊💕🥲
hemsiree Morcicekler arkadaşım da dün doğurdu 42 hafta olduğu için sezaryen olmak zorunda kaldı 😄 dedim okula yazdırırsın 😂
Dlanoglr Morcicekler 12 den sonra 40+6 oluyoruz bugğn sadece belim ağrıyor oda sancı değil bildiğiniz ağrı doğum yok ufukta 😀😀 erkek bebek ve kızım da 40+1 de gelmişti 3,5 sene önce
Eboz Kızlar baş agrısı kabızlık mide yanması yaşadınız mı hareketleri de çok degil dönüyor hep nadir vurması dün doktor randevusunda birşey yoktu ama
Edanurhymn25 Morcicekler . Morcicekler Morcicekler pazartesi ye kadar bekliycez gelmezse suni sancıyla baslaticaz dedi canım bugün biraz sancım var ama bakalım gelir mi paśamiz🥰
Morcicekler Kevser4727 açılmayı neden gerekli gördü görüyo doktor canım bana gerek görmedi hala suyun falan yerinde dedi sadece geçen hafta hiç kilo almamış ama sıkıntı yok dedi doktorum
Kevser4727 Morcicekler açılmayı neden gerekli gördü derken anlamadım canım sancılarımla yavaş yavaş açılmış şuan istesen suniyle doğurttururum dedi
Dlanoglr Morcicekler canım sana çatı muayenesi yapmadı mı doktorun ilk gebelikte yapılır aslında 38. Haftadan sonra
Dlanoglr Kevser4727 kız yok suni alma bekle suni çok zor yürü çömel kalk ben nişanım gelmişti kızımda gittim 1cm açılma vardı kal dedi biliyorum suni verir evime geldim çömeldim kalktım yürüdüm evin içinde sancılarım arttı daha sonra sabah 6 da sancılarım yarım saatte bir olmaya başladı gittim hastaneye epidural aldımm6cm olmuştu doğurdum mis
Morcicekler Kevser4727 anladımm canım peki nstde çıktı demek ki sancıların benim sıfır :( görünüyo ama geceleri kasılmalarım var
Morcicekler Rabia_Nazar ay yalnız değilmişim ne yapıcaz bilmiyorum çok daraldım ne yersem yiyeyim midem yanıyo terliyorum :(
Rabia_Nazar Morcicekler aynen bnde öyle midem ağzıma gelip gidiyo yiyemesem olmuyo canım istiyo hemncicik hayırlısıyla dogursamda rahatlasam diyorum doktorum bna haftasonu olabilir doğumun dedi ama ne gelen var nede gidennn