engineermom_ Merhabalar bugün gebe olduğumu öğrendim ve ilk sorguladığım gebelik öncesi folik asit kullanmıyordum. Doktor vifolic marka folik asit desteğini verdi kullanan anneler memnun mu yazabilir mi :)
Sevimgiller engineermom_ ben kullandım kokusu beni çok rahatsız ediyordu ama balık yaglı bir vitamin ilacı ve iyi bir folic oldugunu da duydum kokusundan dolayı bitsin diye dua ediyordum yani herkeste farklı olabilir ama ben kokusunu hiç sevmedim😂
queen-2 engineermom_ benim.dolapta öylece doluyor antibiyotik gibi kocaman hap 😅 hap yutamadigim için gabyfol tercigimdir
Sevimefealp Ben kullanıyorum canm ilk 3 ay başka bi folikasit kullandım 12. Haftam dolunca bıraktım ama saç dökülmem ve aşırı halsizliğim oldu bunu önerdi doktor iyi geldi daha iyi hissediyorum en azından
Busel Ben kullanıyorum canım çikolata gibi tadı ve kokusu içmesi daha kolay jel kapsül ve içerik olarak çok iyi
eminedlbz Gebeligimin başından beri kullanıyorum. Doğuma kadar kullanacaksin dedi doktorum. Hap yutamayan biri olarak mecbur kalınca alıştım 😬