Betulakarr Selam kızlar dün çok şükür keseyi gördük beta hcg değerim 1600 dü. Fındık kurdumu ne zaman görebilirim bilen var mı acaba
aseldurununannesi_ Betulakarr kaçıncı haftadadasınız 6. Hafta ufacık bir C harfi kadar görürsünüz kalp atışlarını duyarsınız inşallah 🙏
323832 Betulakarr 6.haftamda bebegi gördük ama doktor cok kucuk dedi vajinal da bakmak istemedi gerek duymuyorum demisti 7.haftamda net kalbini duydum
queenmerve 323832 Son adet tarihine göre 6 hafta da gördünüz öyle mi bende doktora randevu aldımda ayın 14 üne görünür mü merak ediyorum
eyoli Betulakarr inşallah canım göremesen bile canını sıkma bir hafta olmasada 10 gün içinde görürsün bebişini ☺️
Ummu1234 Betulakarr merhaba benimde beta 1867 çıktı doktora gittim alttan muayeneyle keseyi gördük 3 haftalık dedi ama 3 haftalık kese gören hiç duymadım doktor haftada yanıldı bence
minnosmakarna Ummu1234 merhaba merak ettim herkese alttan muayene ile bakıyorlarmi daha yeni hamile olduğumu öğrendim testte salı günü doktora gidicem ama öyle bakarlar diye içimde bir korku var nedense ilk hamileliğim 😂
Ummu1234 minnosmakarna siz görmek isterseniz keseyi bakarlar istemezseniz bakmazlar ☺️ Ama hiç korkulacak bişey yok rahat olun çok heyecanlı değişik duygu keseyi bile görünce rahatlıyosunuz
Betulakarr minnosmakarna ilk once kandan takip edebilirler eğer ki beta hcg degerin dusukse ama degilse bakarlar ☺️
femmefleur minnosmakarna ben iki kez alttan baktırdım, bı sorunla karşılaşmadım. Doktorlarım da hiç çekinmedi bunu yaparken, bı zararı yokmuş zaten. Ama yine de kendi doktorunuzla konuşabilirsiniz.
Betulakarr Ummu1234 keseyi görünce bile çok çok duygulandım sevindim yavrumun benimle olacağı yuva çabalıyor vücudum resmen çok güzel garip birşey 🥲
minnosmakarna Ummu1234 ayy inşallah ya okadar heycanliyim ki testte çıkınca bile saatlerce ağladım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları 🥰
Ummu1234 Betulakarr evet biliyo musunuz kasık ağrılarım olunca eşime dedim yazık çabalıyor tutunmak için diye🥲🥲 çok güzel duygular Allah isteyen herkese tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏🌺
Betulakarr Ummu1234 bende hep aynısını söylüyorum kendi yerini yapıyor yavrum çabalıyor hayata tutunabilmek için biliyor çünkü onu cok sevecek annesi dört gözle bekliyor 🤍🥰