Motherbabys Begumismail 34 haftanın içindeyim benimde beyazlarım çok fazla😔 sizin haftalarda değil ama bir kaç gün oldu boyadım mecburen
Busra_karadag Begumismail ben 2 hamilelimde boyadım bu hamileligim 4 yada 5 aylkdm yapdm Bi sorun yaşamadım şükür şimdide doguma 10 gün faln var yine yapıcam yakınlarımdan Bi arkadaşımda yapmıştı oda Bi sorun yaşamadı
Dilenkk Begumismail 24.haftada boyadım doktorum ilk 4 ay izin vermemişti. Sonra da amonyak içermeyen bir boyayla boyayabilirsin dedi.
Black54 Bende bu konuda çok kararsızım bir doktor doğuma kadar asla dedi diğeri ise 20. Haftasından sonra organik amonyak paraben vs içermeyen boyaları kullanabileceğimi söyledi
Ebrucekin Busra_karadag bende boyucam ya valla inernetten araştırın ilk 3ay boyanmiyormus saçımı kestim bile ben kesilmez diyorlardı hiçte öyle bişi yok o yüzden 30 haftamdayim boyucam 🥰🥰
minik_koala_ve_annesi Busra_karadag yani ben bilmiyorum ilk gebeligim o kimyasal galiba sute geciyormus vs bilmiyorum kararsizim😅
Busra_karadag minik_koala_ve_annesi ben boyamışdm ama tabii kimyasal sonucda site geçip geçmemesi konusunu cok bilemiyorum isterseniz organı boyalar var onlardan kullanabilirsnz
Hestiaa Benım doktorum da son aya kadar yasak, son ayda boyatabılırsın demıstı.Dogumdan 1 hafta once gıdıcem boyatıcam
Busra_karadag Ebrucekin evet ya bende kestim saçlarımı iki gebeligimdede sadece hurafe saç kesilme meselesi
zumzum Dört buçuk aydan sonra doktorum bitkisel boyayla boyamama izin vermişti. Doktoruna danışmalısın…
gizgizz Begumismail benim doktorum organik amonyaksız boya ile boyatabilirsin ama açma vs yaptırma düz boya yaptır bişey olmaz demişti aşırı beyazım var benim de. Açıkçası genelde evdeyim diye boyatmadım henüz ama boyatmayı düşünüyorum yani 4.5 aylık hamileyim herhalde doktor sorun görmediyse sorun olmaz diye düşünüyorum. Kesim zaten yaptırdım hani onun hamilelikle falan zaten hiç alakası yok