miracyusufveberilmoms zZeyneppp1 bu rakamlar normal mi yaa 🙄 cidden çok şanslısınız bizim 11900 doğum hangi şehir de bu hastane
zZeyneppp1 Betulakgl ben Dr önder ercana gidiyorum ona Msj atmştm bı kaç hafta önce o cevap verdi cnm
Betulakgl zZeyneppp1 bende Hilal sakallıogluna sordum normal doğum 6 bin dedi doktor benim ilki normal normal de vatan hastanesine gidiyorum orası pahalı gelmişti burası dahada pahalıymış
Songulll46____28 Betulakgl vatan hastanesinde ne kadarmış birde normal doğum olduğuna eminsin değil mi
zynep6056 Betulakgl Merhaba Betül hanım sizde mi Hilal hanıma gidiyorsunuz acaba cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi ben gittim 11. haftada kemik yapısı kız gibi görünüyor dedi birşey alsam mı almasam mı emin olamadım
zZeyneppp1 Bilemiyorum kızlar ben fiyat artışından sonra ksü tıp Hastanesi’ne başladım gerçekten ilgilsi çok güzel maddi yönden sıkıntısınz varsa tavsiye ederim
zZeyneppp1 Betulakgl maraşda öyle çocuk kadın doğum hastanesini tavsiye etmem ama ksü tıp gerçekten çok güzel