Zln2152 Tugcezeynep89 anladım kuzum inşallah hayırlı haberler alırız. Benimde adete daha 13 gün var sol kasığımda çok kötü ağrı var kramp gibi eğilince patlayacakmış gibi
Kirazmevsimii Elzel17 Bat 23 yeni başladık çalışmalara umarım bat gününe kadar tutar varımdır öyle ihtimal
Elzel17 Bebekliannee kizlar bende bat 21 ama dün burseyler oldu birde eylül reglden sonra 2-3 defa oldu tutarmi sizce tam da umidum yokda yumurtlamamai takip edemedim
Kirazmevsimii Elzel17 canım ben üç iki ay önce düşük yaptı o zaman dört 5 kez ya oldu ya olmadı bir gece de bile tutan var nasip inşallah Rabbım gönlümüze göre versin inşallah :)
Elzel17 Kirazmevsimii yumurtlama dönemimde olmadim canim hesaplamama göre reglimden sonra 2-3 kere oldum
Deletedmom_85 elftprak Yok canım adet olucam sanırım. Geçen ay da bu günlerde erken olmuştum. İki aydır düzenim bozuldu 😏 senin?
Elzel17 Merhaba kızlar benim bat 21 fakat bugun kasık ağrım bir de az az sancım var midem de çok kötü birde çok az hafif kırmızı akıntim oldu bu neden ola bilir acaba?
boymomyz Elzel17 benimle aynı şeyleri yaşamışsın 🙄 bende evlendim kaldım 8 de kaybettim 9 ay olcak kaybedeli ve evleneli bu ay 1 sene olacak hala kalamadım canım