Ayyuce2340_ Kızlar sorum çok basit demir eksikliği ve kansızlık ilaç kullaniyorken yinede bebek düşünüyor olsak herhangi bi sakınca görülür mü sorun çıkar mı yaşayanınız var mı?
Deletedmom_8 Ayyuce2340_ gebeliğimi öğrendiğimden beri kan ilacı ve demir için takviye kullanıyorum. Talasemi taşıyıcısı olduğum için hep düşük çünkü değerlerim. İlaç yükseltmiyor ama dengede tutuyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama bende yine de doktorunuza sorun bu durumu bebek düşünüyorum içmemde sakınca var mı diye
Ceyda76 Ayyuce2340_ evet tam tersine engel değil destektır Hamılelıgınde de verıyorlar değerler düşük ıse dıger vıtamınlerıde desteklıyorlar
Serencihannn Ayyuce2340_ ben bugün kontrole gittim demir seviyem çok kötüydü doktordan destek istedim oda bana 16. Haftaya kadar demir ilacı önermiyoryz bu haftaya kadar bebeğe zararı var dedi 🙄
_aysenur8mikail_ Ayyuce2340_ kendimi bildim bileli kanım hep yoktu ve sürekli hastalanan bi insandım buna rağmen hamile kaldım sorun bende mi🤣
Deletedmom_85 Benim d vitamini 30 çıktı geçen gün. Doktor 60larda olsa iyi olur önemli rolü var Hamile kalmada demişti. Gebelikte de zararı yoktur bu sebepten diye düşünüyorum. Ama kanı bilmiyorum
GirlGossipgirl Serencihannn bende 2 gün önce gittim demir eksikliğinden dolayı. Bana venofer verdi kullanmadım ama. Kullanmada bi sakınca olmadığını söyledi. 8+2 yim bu arada
Serencihannn GirlGossipgirl internettte bile araştırınca demir ilacı için gebeliğin 3.cü ayı itibari ile kullanılır yazıyor
Melekk_1 Ayyuce2340_ bebek düşündüğümüzde bn önce doktora gtiim muayene oldum Demir ve d vitamini çok çok düşüktü takviye ile kan verilecekti eğer duzelmezse. Yedim içtim hep ilaç falN düzeldi. Ama doktorum söyledi düşüğe sebeb oluyor ewet
Fatnur38 Ayyuce2340_ bende demir eksikliği ve kansızlık var Canm bence etkiliyo özellikle B12 demir eksikliği den dolayı buyuzden şuan iğne kullanyorm ve nezaman kullansam gebe kalyorm demekki bendeki kanszlik vitaminsizlik gebe kalmami engelliyo