AsyA_34 Kızlar sağlık ocağında kan testi yapacağım aynı gün çıkıyor mu ve sistemde sonuç gözüküyor mu ?
Tubatgn AsyA_34 bulunduğunuz ile bağlı fakat araya hafta sonu giriyor ptesiye kalabilir. Ya da barkod isteyin tıbbi laboratuvar sonuçları sitesinden bakabilirsiniz. E nabıza da geç düşer
queenmerve AsyA_34 Yere göre değişiyor mu bilmiyorum ama benim 2 günde çıktı e nabıza düşüyor sonuç çıkınca
bilghrz AsyA_34 imkanın varsa hastaneye ver canımm bugun saglık ocagına kan verdim halen ortada sonuc feln yok sabah artık geri gitcegim sonuc ıcın
hurmuz11__ AsyA_34 malesef çıkmıyor pazartesi çıkar sonucunuz en iyisi özelde yaptırın 1 saate çıkıyor sonucunuz
mucizem24-05- AsyA_34 benim hafta içi olduğu halde 3.gün çıktı iyiki beklemedim 1.gün akşamı gittim yine özelde kan verdim öyle öğrendim
Cceerrn Bende cumaya denk geldi saglik ocaginda yaptim ama pazar gunu e nabizdan bak cikiyor ama spnuc almak istersen p.tesi gunu saglik ocagindan alabilirian
Ummu1234 AsyA_34 benim 2 gün sonra Ikmıştı sonuçlar ve mhrsde görünüyor ama beklemektense acile gidip kan verin bence 2 saat içind çıkmıştı benim☺️