Aylnb Merhabalar. 27. Haftamızdayız bebek öyle güçlü vuruyor ve hareketli ki sabah akşam, doktorumuz da hiperaktif bir kız olacak dedi. Gözüm çok korktu. Anne kaRnında öyle olup doğunca sakin olan bebişi olan var mı☺️
Ece__ Aylnb benim kızım hamileyken sürekli hareketliydi, her an tekmesini hissediyordum, doğdu şu an 7 aylık ve aşırı hareketli bir bebek :)
QUEEN088 Aylnb Benim)ilk oğlum öyleydi😅nası desem uyutmuyordu))Doğuncada öyle oldu))Şimdide 4 yaşında aynıı Şimdiki gebeliğimde😅oğluşum öyle hareketli diğil qaliba)babasına çekmiş amaan🤣
Azra41 Aylnb Anam öyle mi oluyormuş ne yani doğunca da mı kuduruk olcak benim kızda 😅 Allah yandık desene 🙊
Miniminnacik Canım benim oğlum 13 hastalıktan beri aşırı hareketliydi gözünü korkutmak istemem ama doğdu 31 aylık hala çok ama çok harketli özgür kısıtlanmaktan hoşlanmayan kosturmayi seven bir çocuk sağlıklı olsunlar yeterki :)
Bernnnaaaa Aylnb yaa bende 27.haftadayım ve aynı dediğiniz şeyleri yaşıyorum gece asla uyuyamıyorum sert teklemelerinden 🙂 sağlıklı olsunlar da napalım 🙂
Aylnb Yandık desenize☺️ Demek anne karnındaki geleneği devam ettiriyor doğunca da, sağlıklı olsunlar da artık🥰