suelin Mayonez hamilelikte cidden cok mu kötü sonuçlara sebep oluyor?? Aranızda mayonezli bir sey yiyen oldu mu ? 😔😨
Sg40_ suelin kız ne olacak ben kaç kere yedim hiç duymadım mayanonez zararlı diye Allah Allah bisey olmaz
3MelekAnnesiiii suelin mayonezden nolucakki neden zararli olsun? Ben tuketiorum hep yenilecek yemeklerin yaninda. Cok sukur hic bi sikintim olmadi (masaAllah) korkma cnm
suelin 3MelekAnnesiiii ev yapımı yani ben yaptım yine de bişey olmaz mi tek yumryta kullandim . İnşallah kuzum yaa 😔
isimyazmakzorunlumu suelin hazır mayonezde pastörize yumurta kullanılıyor bir sorun olacağını sanmıyorum. Ev yapımıysa bilemem tabii.
Nazendehanim suelin ciğ yumurtadan yapıldığı için zararlı canım pişmemiş şeyler yememk gerekiyor ama ben de yedim patatesin yanında falan çok yeme
Meliyyke suelin ben çok yedim canım bu ara yemiyorum ama 6 ay falan makarna salatası yoğurtlu mayonezli pancar salatası trüflü mayonez neler neler yedim… yumurtalı şeylerden sorun olacağını sanmıyorum çünkü organik değiller
suelin Meliyyke bide ev yapımı yaptim mayonez yanibiejdim yaptım. Vala inşallah bisey olmaz kuzum yaa
findiklibadem suelin kız ben bilmiyodum 30lu haftalarda öğrendim yenmemesi gerektigini çok yedim o haftaya kadar çok
suelin findiklibadem anam ben de yiyorum çiğ yumurta falan zarar veriyor diye okudum korktum .bisey olur mu bilmiyorum Allaha emanet bebeklerimiz
findiklibadem suelin şey dedi burda birisi mantıklı geldi bana, hani hazır alıyosun çiğ kalmaz içinde yumurta evde kendin yapsan tehlikeli olbilir ama dedi, yani mantıklı
Meliyyke suelin yani az önce kek yapayım dedim nasıl becerdiysem çiğ yumurta ağzıma sıçradı 😅😅 sanmıyorum bir şey olacağını içini ferah tut. Hele taze yumurtaysa hiç korkma. Benimki bayadır dolapta bekliyordu
3MelekAnnesiiii suelin insaAllah olmaz canim. Ben cig yumjrta yiyebiliorum immuunsysteem saglam bende. Insan korkuyo anliorum seni ama panik yapma az dan bisey olmaz insaAllah🌹
fatiss suelin avrupa halki hep bu tarz soslarla besleniyor ruslar filan da cok yer turuizmciyim iyi bilirim bi sey olsa onlara olur korkmayin sadece yagli ya geteksiz kilo yapar bebege ve anneye 🤗