kbrnrcglr Reglden 2 veya 3 gün önce hsg filmi çekinsek olmazmı? Yoksa sonramı çekilmesi gerekiyor kızlar yardım
Ceyda76 kbrnrcglr regl den temızlendıkten bı kaç gün sonra cekıldım doktorum öyle onerdı bı kaç gün de ılıskı yasağı vardı sonra yumurtalayı değerlendır o ay kalma şansı yüksek demıstı
[silindi] kbrnrcglr Reglin bittikten 3-4 gün sonra yapılıyor.Rahim filmi çekilmeden önce de kesinlikle cinsel ilişki yasak🌸
ballibocek kbrnrcglr ben yanlış anımsamoyor isem bana regl başlangıcından itibaren 11 veya 12. Gün demişlerdi. Ancak muhakkak çektireceğiniz yer ile teyitleşin zira fiyat almak için aradığım başka klinik bambaşka bir şey söylemişti..
kbrnrcglr Ceyda76 peki oldumu hamile kaldınz mı, ya ben reglden önce olmayı düşünmüştm ama olurmu olmazmı bilemedm hsg çekildikten sonra sıvı ne kdr süre sonra temizlenir ki
Ceyda76 kbrnrcglr hayır kalamadım tüp bebek tedavısı yaptırıyorum zamanım yok eşimden kaynaklı morfolojı problemı vardı yaştan ılerlıyordu denedık olmadı tüpe basladık
Ysmnrn Adet sonrasi cekildim, iliski kesinlikle yasak. Sonrasinda bir ay korundum, diger ay cok sukur hamile kaldim🙏🙏
[silindi] kbrnrcglr Adetin bitti diyelim rahim filmi cektikten sonra iliskiye giriceksin.Doktorun diyecektir zaten canim
Ysmnrn kbrnrcglr adet sonrasi cekilene kadar. Tek bir damla islaklik olmamasi lzimmis. Cekemiyorlarmis