Gamzecimm Bende açık çay içiyorum o yüzden sinir koymadam ama yine de max 4 bardağı geçmiyor açık olduğu için 2 bardağa anca denk geliyodur
bebegim2023 Sabah kahvaltısında 2 bardak içiyorum akşamda bir bardak Demir eksikliği yapıyormuş o yüzden fazla içmiyorum
Baharsss Ysm0307 kahveyi tekrar bırakıyım bari ilk 3 ay tiksinmiştim yeni daha ara ara içmeye başlamıştım
Zeyrista Busbusu ben sadece sabah içiyorum o da çok sevmediğimden daha doğrusu hamile olduğumu öğrendiğimden beri şekersiz içiyorum ve hala alışamadım 😂 o yüzden günde 1 bardak şeker kullanıyorsanız onu bırakın isterseniz o daha zararlı
Ysm0307 Baharsss ben diyetisyenle besleniyorum en başından beri ondan biliyorum şuan 18+4um haftada en fazla iki fincan yazmış
sersss Busbusu valla başta çok içmiyordum ama bu aralar sabah akşam içiyorum midemi de rahatlatıyor iyi geliyor ama tabii ki açık içiyorum
Ysm0307 Baharsss devletteki nasıl bilmiyorum ama Instagramdan online bir diyetisyen buldum ben aylık 450 liradan
Aksakal1907 @Busbusu kahve de içiyorum çay da içiyorum çayı açıkta içmiyorum ayrıca 🤣 bide hergun kan ilacı da içiyorum 🤭🤪
seyma9188 Busbusu Eşim haftasonu evde oluyor o zaman kahvaltıya çay demliyorum.Onun dışında haftanın 5 günü süt içiyorum.Kahve(şekersiz) de 1 çay bardağı içiyorum ama her gün değil.Çayı da açık içiyorum şekersiz içtiğim için🥰
Aksakal1907 @Busbusu teşekkürler ☺️ kan testlerim de gayet normal değerlerde o yüzden çok ta kasmıyorum açıkçası 🤣