Bebekkim12 Kizlar oruc tutacak olan varmi biliyosunuz yarin kandil cok kararsiz kaldim 25 haftaligim 1 gunden bisey olmaz heralde
Semaaaa1 Bebekkim12 neden bebeğinizi göz göre göre tehlike atıyorsunuz ki? Hamileler oruç tutacak diye birşey mi var ? Birşey olursa ne yapacaksınız? Bence bunları göz önünde bulundurun. Doğurduktan sonra tutarsınız zaten
girl_boy_annesi Bebekkim12 6 aylık gebeyken Ramazan orucu tuttum çok şükür hiç bi sorun olmadı 1 günden bir şey olmaz canım zaten gümlerde kısaldı
yanikkozaanne Bebekkim12 canim acıkınca bulantin falan olmuyorsa tutabilirsin 1 günden nolacak suyu da akşam bol içer telafi edersin
Muhammedinannesi2424 Bu kandilde oruç tutmak yerine bol bol salavat çekmek. Ikramlarda bulunmak hediyelesmek daha güzel aslında. Çoğu alim ve ulemanin tavsiyesi bu yönde.
Snglseyma Bebekkim12 benimde 6 gün kaza orucum var yarın tutmayı düşünüyorum günle biraz daha kısalınca Ramazan gelmeden bitirmem gerekiyor ablam ramazanda o sıcakta tuttu çok şükür hiç sıkıntı olmadı
siyahinci3 Bebekkim12 Peygamber efendimizin doğum günü olduğu için en mutlu günümüz bu kandil oruç tutulmuyor bol bol salatu selam yolluyoruz Alemler Sultanına🌹🌹🌹🌹Allahumme salli ala seyyidina Muhammed 🌹🌹🤲🤲
nilsmomy Bebekkim12 farz değil neden tutuyorsunuz ki farzdan bile muafken, bebeğinizi 1 gün enerji almadan bırakacaksınız ben mecburiyet olmadıkça tutulmaması taraftarıyım