gul00 20 haftalığız. Yatarken bebeğimin sanki bir noktaya geldiğini hissediyorm dokununca o bölgenin sert olduğunu hissediyorm sanki ona dokunyyor gibi. Kısa sürede kayboluyor. Sizde de böyle bir durum oluyor mu . İlk kez bugün yaşadm. Normal mi bu durum
gul00 gul00 20 haftalığız. Yatarken bebeğimin sanki bir noktaya geldiğini hissediyorm dokununca o bölgenin sert olduğunu hissediyorm sanki ona dokunyyor gibi. Kısa sürede kayboluyor. Sizde de böyle bir durum oluyor mu . İlk kez bugün yaşadm. Normal mi bu durum
gul00 pheobebuffay karnımın tamamı sertleşmiyor sadece bir bölge sanki orada olduğunu hissddyrm dokunu ca bile
pheobebuffay gul00 bana cevap verenlerde yaşamış hem de aynı haftalarda yani sizin haftanızda normalmiş ama günde 10 defadan fazla olması normal olmuyormuş magnezyum kullanıp dinlenilmesi gerekmiş ama doktoruma soracağım
pheobebuffay gul00 evet göbek deliğimin sağ tarafı veya hemen altı böyle yumruk kadar sertleşiyor dokununca daha da hissediyorum üzernde biraz elimi gezdirdim 15 sn sonra falan indi bir de yan dönünce geçti
Ysm0307 pheobebuffay ben magnezyum kullanıyorum iki haftadır ama sabahları uyanınca bakıyorum sol tarafta toplanmış sertleşmiş oluyor gün içinde de oluyor
gul00 nazlihan-55 içim rahatladı biraz olsun . Bugün ilk kez yaşadm 2 kez oldu hatta eşime dokunmasını istedm o bile hissetti . Herkste yaşanıyor demek ki
pheobebuffay gul00 ben de gece çok korktum sabah ilk işim post açmıştım internette doğru düzgün bilgi bulamadım ama tek olmadığımı öğrenince az da olsa rahatladım kendini yoruyorsan biraz dinlenmeye çalış
gul00 Ysm0307 günde ne kadar magnezyum alıyorsunuz ben de kullanıyorm. Bu durumu doktorlar normal mi karşılıyor henüz sormadm brn dokturuma
pheobebuffay Ysm0307 ben de kullanıyorum açıkçası ama bence magnezyumun bunla bir ilgisi yok sonuçta kasılan rahim değil bebek