mimar_anne Prensannesiiiiiii valla ne zaman döneceği belli olmuyor ben hep 30 larda döner diyordum beklemiyordum açıkçası anlık bir günde oluyor o yüzden dönmüş bile olabilir dönmediysw de sıkıntı yapma döner daha
Arzu21 Ecz1anne biraz bende panik biriyim sanırım ilk gebelik tecrübe yok o yüzden fazla paniğe kapılıyorum sanırım🤦🏻♀️
Zeynppppp Canım sen niye kadçfana takıyorsun herkesin değişik olur dönmemeside normal daha döner yürüyüş yap sen sürekli bebeğin ters dönmesi için pozisyonlar varmış internete bak herkesinki aynı olmazki
Arzu21 Zeynppppp işte tecrübesizlik benimkisi biraz yakınım soracak kimsende yok birazda internetten araştırınca yanlış bilgiyle karşılaşıyor insan haliyle panik oluyorum🤦🏻♀️
findiklibadem Arzu21 30da döndü benim, ama bi yerde gördüm birinin 35de dönmüş yani geç de olsa dönüyor
Zeynppppp Arzu21 pozisyonların işe yradığını duymuştum inşallah normal doğum olursun 🥺 takip et bende ikinciye hamileyim ilk normal oldu bunuda normal istiyorum inşallah 32 haftalığız pozisyona 28 haftalıkken geçmişti kfası aşağı
Arzu21 Zeynppppp ayy inş cnm normal doğuma kendimi odaklamıştım ama olsun sağlıklı olsunda yeterki yapacak bişey yok evet egzersize bende başlamayı düşünüyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş 🙏
Hilal69 Arzu21 böyle birşey yok tabiki öyle saçmalık mı olur benim oğlum 35.haftada döndü 34 te kontrolümde doktorum secde pozisyonu önerdi sabah akşam onu yaptım bir sonraki hafta gittiğimde şükür dönmüştü daha erken haftanız
Arzu21 Hilal69 çok saol cnm burda okuduklarım içimi rahatlattı çok şükür ben fazla evhamlanmışım 🤦🏻♀️
hulyaca Arzu21 ben de haftaya gideceğim doktora 34. Haftamda. Merak ediyorum nasıl pozisyonu diye 🫠 size erken konuşmuş bence daha erken böyle söylemesi için.
1Emine Prensannesiiiiiii benimki 32. Haftada döndü ve parende attı sanki, hatta yaptığı hareket üzerimdeki kıyafeti havalandırmıştı. O hafta kontrole gittiğimde döndüğünü öğrendim. Çok sert bi tekmeyle dönmüştü yavrucum 🥰