Kızım 1ekimde sezaryenle dünyaya geldi 💕 epidural anestezi diye konuşmuştuk ama gidince kombine yapıldı o an sorup sorgulayacağm bişey de değildi açıkcası ne olduğunu hala bilmiyorum😅 Epidural aslında çok acıtmadı kasmazsanız hiç bişey olmaz. Ben biraz gergin ve korkuyordum onlar da farketti ve daha önce doktoruma sorduğum gibi sedasyon(sakinleştirici) yapmalarını istedim çünkü herşeyi hissediyodum ve bana göre acıyordu, psikolojik olduğunu söylediler. Bu yüzden ameliyat başlamadan bana sakinleştirici verildi hiç bişey hatırlamıyorum, beni uyandırdıklarında karnımı dikiyorlardı. Kızım ne zaman doğdu dedim on dakika olmuştu doğalı. Yanıma getirdiler o an bu benm kızımmı, sağlıklı mı, herşey iyimi diye sordum öptümfotoğraf çektiler bir sürü. Dünyada daha büyük bi mutluluk daha büyük bi şükür sebebi olamaz 🙏🏻🌸
Bir gece yatıp sonraki gün öğleden sonra çıktık ilk gece hiç uyumadım kızımdan gözümü ayıramadım. Biraz ağrılarım oldu, gaz sancısı çok çektim malesef ama herşey unutuluyor. Epidural almak çok iyi fikirdi çünkü saatte bir sancıyı kesen o buton beni kurtardı resmen. 6gün geçti şuan çoğu acıyı unuttum diyebilirim. gece uykusuz kalmak bile beni heyecanlandırıyor, çok zor ama kızım için gözüm görmüyor 😊
Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin🙏🏻 Bütün hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum. ❤️