durumoms2 Kızlar uzun uzun hikayemi yazmayacağım benden kaynaklı olarak biraz zor geçti. Ama normal doğum yapmayı başardım sonunda. 40+2 de doğum yaptım suni sancıyla 🧿
angela4 durumoms2 Bende sizi merak ediyordum☺️Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın bebeğiniz nasıl siz nasılsınız🥰🌸
hayirlisi06 durumoms2 bende bakinip duruyorum canım hayırlı olsun vatana millete hayırlı olsun bende yarın suni alacam 40+3 🙏 kaç kilo doğdu minik.
durumoms2 angela4 sağol canım benim 🙏 bebeğim de bende iyiyiz çok şükür 🙏 hiç dikişim yok. ben odaklanabilseydim daha kolay olurdu aslında da , sağlık olsun diyelim 🙏
durumoms2 hayirlisi06 Allah yardımcın olsun canım 🙏 sağol 🙏 3600 e yakın sanırım canım 3590 gibi bişey dediler
Deniz97 durumoms2 evet canım çok şükür sen atlatmıssın allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı evlat olsun insallah 🙏🏻❤️
angela4 durumoms2 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim sizin adınıza ne güzel olduda bitti maşallah diyelim darısı başıma ☺️🌸 epuduralli normal doğum diyorlar sizinki öyle miydi bilginiz varmı bu konuda
hayirlisi06 durumoms2 kaç saat sürdü canım bende inan uyuyamadım açılma yok sancı yok nasıl olacak bilmiyorum
durumoms2 hayirlisi06 8 buçukta başladık 16.20 de doğum yaptım canım. İlk hafif hafif geliyor sonra hızlandıkça zorlaşıyor 3 cm açılmayla gitmişim ben sonra saatte 1 cm e yakın açıldı
durumoms2 angela4 amin canım aynen darısı tüm gebelerin başına 🤗 epiduralli normal doğumu bilmiyorum canım. Bakim internetten
angela4 durumoms2 Bugün sordum doktoruma isterseniz yaparım dedi bakalım hayırlısı olsun biz bekleyenler içinde🥰
hayirlisi06 bebetonunannesi16 yaptım canım suni sancı ile normal doğum yaptım hikayem hassas doğumdan sonra bayıldım onun için korkutmak istemem hassas diye başlık açmadan yazmayım. İlk doğumum doğum sonrası harika idi bu ikinci olmasına rağmen zorlandım. İnş sen ve herkes bir avaz da kurtulsn