kitapkurdu Anneada adet tarihime göre 15+6 ama ultrasona göre 17+2yiz. En son 2 hafta önce gittik. 130 gram olmuş. Kızımız olacak inşallah. Bir tane de oğlum var 2,5 yaşında 🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
2022Mom2022 Leylaaa9711 Senin şu 200 gr mış yazısını okuyunca oturdum ağladım 200 gr nedir Ya minnacık bir iki avuç kadar bişey nasıl olabilir bu acaba benim bebeğim kaç gr olmuştur diye üstüne bide ona ağladım varmı böyle benim gibi manyak olan ben niye ağladım şimdi bu duruma 😭😭😭😭😭
Leylaaa9711 2022Mom2022 yaaa kıyamam hiç 🥹🥹 merak etme yalnız değilsin bende çoğu şeye böyle ağlıyorum bu aralar 🙈
3babyannesy Anneada 18+2 haftadayiz benimde oğluşum olacak 16. Haftada öğrendim herşey normal şimdilik 20. Haftada detaylı ultrason için gidicem umarım değişmez cinsyt yanılma olmamstir kesin erkek dendi 🤭😁
Anneada 3babyannesy Degismez umarim canim erkekler genelde erken gosteriyormus saglicakla dogsun minik pasan 🦋🥰
3babyannesy Leylaaa9711 16da hissettim bende şuan 18deyz uyanınca habire tekmeler hissediyorum ama 3. Gebelik ilkte geç hissedilir canım merak etme bugün yarın hissedersin 🙂
Anneada 3babyannesy aayy bende hissetmedim daha kendime kiziyorum dikkatmi etmiyorum diye ama surekli elim gobegimde her firsatta dinlemeye hissetmeye calisiyorum olmuyor insallah en kisa zamanda bizde hissederiz :// Saglicakla dogurmayi nasip etsin rabbim cumlemize size de ☺️
Zeyrista Anneada 17+5 olduk oğlumla 💙 en son geçen hafta 190 gramdı baştan beri kemik yapısından erkek diyordu doktorumuz öyle de oldu baya gösterdi geçen hafta 😂 Salı günü tekrar kontrolümüz var ilk gebeliğim heyecanlı geçiyor randevu günlerini iple çekiyorum sağlıkla vaktinde gelsin inşallah bütün evlatlarımız 🥰♥️
Anneada Zeyrista Masallah sag salim dogurun insallah rabbim Annelik duygusunu isteyen her kadina tattirsin 🌸🦋🐣
Bsraynglozkn Ben de 17+1 oldum ilk gebeliğim 🙏 kızım olacak inşallah 🥰 bende hiç hissetmiyorum sadece bazen sağ tarafta bazen sol tarafta hafif hafif ağrı oluyor o zaman diyorum heralde sağda şuan bebiş ya da sol da onun haricinde tekme vs. Hiç hissetmedim🙏
Leylaayla Anneada gogus hassasiyetiniz nasil kizlar bende ilj gune gore biraz azalmis hiss ediyorum ara ara oylemi oluyor bilmoyorum😅