Bellacaio Busra_sansar bende yedim oğlumun var😀 ana inancım yok , simdi de yedim bakalım kızımda olcak mı?🫢
Busra_sansar Bellacaio Bakalım gamzeli çocuğunuz olcak mı ?☺️ Benim de kızım olcak ama ayvadan ziyade daha çok üzüm 🍇 incir yedim onları aserdim🤩
Arelmom Ebrarabla_06 hahahah bana da çok boklu olur sürekli bez değiştirirsin demişlerdi 😂😂 sakız bok ilişkisini çözemedim 😂
Kukulikukuli12 Essesss 32 ve 37. haftalar arası bol bol girdim. Kızım cıt sesini duyar maşşşşşaaaallllah 😄😆
68selda06 Ahsoka nerde o eski şeftaliller ayy ben sefletiyi seviyorum nektqriyide yiyorum ama şeftali tercihim en çok sevdiğim meyve gercekten
Kukulikukuli12 Ahsoka Hiç mide bulantısı yasamadım kızımın 10.aydan sonra saçları cıkmaya başladı keldi doğduğunda 😄😆
Pinar02 mylittlebabym oha 10 gunum kaldi doguma hala siktigimda gelmiyoki ne sacma . Benimki gelmiyo yani gelen varmi cok merak ediyorum
Kukulikukuli12 Meltemtml bizde ona altına cok s..çar derler. Yani 4-5 yasına kadar yaparmış 😝 babaannem bana söylerdi.
Kukulikukuli12 Soruyorumm şeftali yeidm ama kabukları cok kalındı o yüzden soymustum kızımda tüy yok 😆😄