Soruyorumm Masal07_ şeftali yersen bebek kıllı olur Sarı yazma ört bebek sarılığı geçsin Babaanne evine girerken girmeden yumurta istemek gerekirmiş
Tubatgn Masal07_ Bir sürü sayabilirim.. Saçını kestirme, ömrü kısa olur Ya tatlıyı çıkar Hakkı’yı, ye ekşiyi çıkar Ayşe’ yi Hayvana bakma bebeğin ona benzer 🙄 Deveye bakarsan çocuğun uzun olur, ayıya bakarsan kıllı 😂😂 Daha saymak isterim 🤓🤓
HurremSultan Tubatgn kızım jediyle büyüdüğünden mi bilmiyorum ama aynı kedim gibi😅😅🤣 sanki o doğurdu diye gülüyoruz ona ykxydlyx
avakado7 Tubatgn Yıldım bu muhabbetten hakikaten. Hayvanları da inanılmaz severim. Kendimi uzak tutamıyorum ki ☺️
Masal07_ Tubatgn çok ilginç ve ilk defa duyduklarım var siz saymayın daha zaten herşeyden nem kapıyoruz hamile olarak 😂😂😂 insan inanmasa bile acaba mı? Diyor 😀
Oman Biroglanannesiii Sacma bir şey ben kizlarimda orgu ordum hic birinde olmadi kordon dolanmasi ama şimdi orgu falan ormedim bir tane boynuna dolanma varmış
Baharsss Biroglanannesiii ya ne alaka ne alakaaaa 😂😂 ne giycek o zaman bu çocuk ben iki tane ördüm Allahıma şükür bişey olmadı 😂
Simsim06 HurremSultan Merhaba bir şey sormak istiyorum hamileliğinizde kediniz var mıydı? Benim şu an evde kedim var doktorum kediyi uzaklaştır bebeğe sıkıntı olur dedi ben hiç istemiyorum kendimden uzaklaşmayı. Siz nasıl bi yol izlediniz?
sedahsrky Baharshin çiğ ete hamilelerin dokunması yasaktır tokspolazma denen mikrop var bebeğe geçerse beyinsel hasar veriyor çok ciddi birşey eğer mikrop senn vucütta varsa skntı yok testleri yapılıyor ama eğer yoksa mesela bende yoktu doktor kesinlikle dokunmayacaksın diyip yasakladı
Merveclnk 68selda06 benim bu sene yedigim şeftalinin haddi hesabı yok bebeğim kıllı olursa haber veririm 😅😅
mylittlebabym Daha 15 haftalığım. Kadının biri dedi ki göğsünü sık, süt duru gelirse erkek koyu gelirse kız. Daha ne süt gelmesi süt mu var da felan dedim, gelir gelir sen yap bizim geliyordu eskiden diyor.😂
mertveannesi2211 mylittlebabym 😅😅 çok yanlış hurafeyi geçtim kötü bir bilgi bu süt sağmak doğumu tetikliyor aklınızda bulunsun
Pinar02 mylittlebabym oha 10 gunum kaldi doguma hala siktigimda gelmiyoki ne sacma . Benimki gelmiyo yani gelen varmi cok merak ediyorum
HurremSultan Tubatgn şaka şaka hurafeler değil aynı evde büyüyorlar çok normal geliyor bize anne baba demiyor miyav diyor sen düşün aralarındaki bağı 😁
Soruyorumm Bkmcnkr hahaha ben de merak ediyorum ama kural var acıklama yok kayınvalidem böyle şeylere hiç inanmaz kadından bana yumurta ver diye istesem şok olur kızım o kadar mı acıktın falan der herhalde
Busra_sansar Bkmcnkr Ne saçma niye babaanne evi de anneane evi değil 🤣🤣aman kaynanam önce kendini kurtarsın da yumurtası eksik kalsın 🤣