Papatya4646 Kizlar 9+6 hamileyim kanamam var bide kesenin etrafında kanama var böyle olup geri normale dönen oldu mu
Flyy Papatya4646 evet canım 14. Haftaya kadar kanamam oldu çok şükür şuan 23.haftada sağlıklıyız 🙏 bi süre sonra geçiyor o kanamalar progestan kullanmıştım ben
minikerdeminannesi Papatya4646 12. Haftada kanama alanı görmüştü doktor progestan ve iğne verdi doktor sonra geçti
Elifsntrk Papatya4646 ikinciye hamileym ikisinde de vardı fitil kullandım dikkat et bunlar geçici şeyler canım korkma 🙏
Flyy Papatya4646 İnşallah senin de en kısa zamanda geçer canım sıkma canını ben her kanamada üzülüp aglıyordum en son alısmıstım artık yediğimizden mi içtiğimizden mi kimden duysam hep kanamalı geçiyor artık ilk aylar 😬
Papatya4646 Flyy benimde ağlaya ağlaya çok canım sıkıldı ama şuan moralimi bozmamaya çalışıyorum bi nebze rahatladım cevapladiginiz için teşekkür ederim
Hmry Papatya4646 benimde var iğne verdi 2 tane 2 gün arayla inşallah geçer rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş bol bol dinleniyorum ben birde kanamanız varmı sizin leke şeklinde
Papatya4646 Hmry evet leke seklinde var canm sadece ayıptır söylemesi lavobodan sonra silince oluyo 1 hafta oldu geçmedi daha
2Bebek1Anne Papatya4646 bennn ☺️ 2 yerdende kanamam vardı ztnn 9 haftaya kdr progestan hap ve 1 hafta her akşam progestan vuruluyordum 9. Haftada iç çamasırma düştü kan hemen prolutan vurdular progestan hapa devam ettim 13. Haftamda düzeldi