Ummuhnm 6+0 haftalığım bugün peceteyle silince kahverengi leke geldi çok korktum neden olmuştur kızlar
gozdeyagci Ummuhnm kahverengi bu haftada normal bebeğin yerleşmesinden kaynaklı oluşuyor. Ama tabi özel bir durumunuz var mı sizi tanımıyorum o yüzden doktorunuza danışsanız iyi olur.
Zmraemr Ummuhnm ben de aynısını yaşadım iki defa acile gittim hatta ikinci gidişimde progestan fitil yazdı artarsa kullan dedi.Ozel doktora da gittim kanama alanı görünmüyor yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi ama yine 3 aya kadar fitili kullan dedi .ve o günden sonra hiç olmadı.Su an 8 haftalığım .6 ve 7.hafta hep peceteye leke geliyodu
minismom Ummuhnm benimde olmustu progestan fitil kullandım 12. Haftaya kadar doktoruna sorup kullanabilirsin
Fatmaztrk Ummuhnm norm canım yerleşme kanamasıdir ama yinede doktora gidin kan rengi kırmızı olursa hemen gidin hastaneye
Karadenizzz61 Bende de aynısı oldu doktora gittim değerime baktı iki bin küsür çıktı ama kesem çok küçükmüş normalde bebeği görmesi gerekiyormuş ultrasonda 4 haftalık göründü iki hafta önce de dört haftalık görünmüştü bana da yardımcı olun lütfen
Zmraemr Rmysbyzt 6.hafta iki gün sürdü sonra kesildi 7.haftada da yine 2 gün içinde fazlalaştı fitile başlayınca bitti tamamen
ezgikrslyn02 Ummuhnm yerleşme kanamasi olabilir bende de olmuştu doktor ayakları mi hep duvara yaslayarak uzanmami önerdi çok şükür daha olmadı şuanda 35+1 deyiz şükür korkma inşallah birşey olmaz canım
Birgul Ummuhnm yerleşme kanaması olabilir ama yine de doktorunuzı bilgilendirin bi bakılsın ilaç flan kullanmanz gerekiyordur belki
Gayeglekru 11+3 benimde tiroidim yüksek çıkıyor ilaç kullanıyordum hala aynı birde enfeksiyon kapmisim hamilelikten önce veya sonra olabilirmiş eğer hamileykense sıkıntılar olabilirmiş dedi doktor canım çok sıkkın Anti tpo 240