Selcanozkoc0 Ben böyle birşey duydum gebelikte anne saçını hangi renge boyarsa bebeğin saçı o renk olur diye deneyen yada duyan var mı doğru mu
Deletedmom_8 Selcanozkoc0 doğru. Ben saf gibi gittim yeşile boyadım. Birde çirkin bir yeşil. Çocuğumun sacı öyle oldu. İğrenç hep dalga geçiyorlar bu ne böyle diye. Ama işte cahillik ettim keşke boyamasaydım çok pişmanım
Baharshin Selcanozkoc0 bir tanıdığım doğumdan bir gün önce düz siyah boyamisti bebeği doğduğunda kulak arkaları siyahtı 😂 ama 40ına kadar geçti oyuxden miydi artık bilemiyorum
poyrazin_annesi28 Selcanozkoc0 Böyle bişey olamaz 😅 Mumkunati yok 😅 O zaman lens takalım gözümüze o renk olsun 😅
Deletedmom_8 Selcanozkoc0 oluyo tabi hulk gibi geziyor çocuk yazık. Ama bu sefer sarıya boyuycam sarısın olsun. Daha güzel
Selcanozkoc0 Sare_benan Ben dün bordoya boyattım çok pişmanım �nşallah tek boyamada bir etkisi yoktur önceden söylemediler bana
Selcanozkoc0 Sadece bir kere boyamada oluyor mu Ben Dün saçımı bordoya boyattım sonra annem bana böyle bir şey söyleyince Aklım çok karıştı tek boyamada oluyor mu yoksa birkaç kere boyamada mı oluyor
poyrazvearya Selcanozkoc0 kendinizle dalga geçirtiyorsunuz şuan farkında değil misiniz ya gerçekten safsınız yada insanlarla dalga geçiyorsunuz kaç yaşındasınız böyle bir şeye inanıyorsunuz Allah akıl fikir versin
Deletedmom_8 Selcanozkoc0 tek seferde oldu etkisi. Maalesef çocuğun bordo saçlı olacak niye boyadın ki gitti saçları çocuğun
sedefyrs1101 Walla alakası var mı doğru mu bilemem ama hamileyken saçıma açıcı yapmıştım sülalede kimse sarı değil oğlum sarı doğdu 🤓 Alakası olduğunu düşünmüyorum tabiki ama herkes kara bizden sarı çıkınca bian düşündüm 🤣
Selcanozkoc0 poyrazvearya Burada herkes birbirine danışıyor birbirine bir şey söylüyor herkes bilmediği bir şey diğerini öğretiyor bunda rezil olacak veya kendini düşürecek bir şey yok normal bir şey Bilmiyordum veya bir şey hakkında sizden fikir almak istedim sordum
Elilar2225 Gerçekten artık bilerek bu kadar saçma postlar açıldığını düşünüyorum. Yoksa bu sorunun başka açıklaması olamaz
Selcanozkoc0 Elilar2225 Arkadaşlar niye bu kadar çok abarttınız Ben sadece size bir şey sordum doğru mu öyle yanlış mı diye Benim de etrafımda bazıları doğru bazıları yanlış deyince aklım çok karıştı
MMelissaaa- Selcanozkoc0 böyle bir şeye gerçekten inanıp şüphe duyup soruyor musunuz ? Allah aşkına çocuğun genini siz belirleyemezsiniz
poyrazvearya Selcanozkoc0 iyi misiniz? Kadın yeşile boyadım yeşil oldu diyor kaç sefer boyadınız hemen mi oldu diyorsunuz Allahım birde açıklama yapıyor neyse en iyisi baya eğlensinler sizinle madem öyle
MMelissaaa- Bilerek yaptığınızı düşünüyorum. Ayyy programın gerçekten kalitesi düşmüş açılan konulara bak ya.