Samsunn55 evet onu bende düşündüm ama evime yakın yerler doğum için uygun olur diye ilk sincan koru ya gittim orada da ne naletlere denk geldim yüzüme karşı git düşür de kurtajdan kurtul ihtimal 100 de 1 bile vermiyorum bu boş gebelik net dedi. Düşürmem için ilaç yazaçaktı kanaman var nasılsa içerde de kanama alanı var baya düşer bu korkma dedi ... ağlayarak çıktım şimdi 18 haftalık hamileyim gidip suratına atacam cocugumun resmini al sana boş gebelik diye de ... baskasinin odasında muayene etti adam ismi yok başkasının ismi var. O yüzden ordan lokman hekime geçtim. .progestan kanamanı azaltır ama fayda etmezse git pruloton falan vuruyorlar etlik de kasap gbi 16 haftalikkrn bana alttan öyle bi baktı ki kanamam çoğaldı hayvan gbi davrandılar ya bısuru yer gezdim derdime çare diye ... Allahım herkesi merhametli doktorlarla karsilastorsjn bu devirde paran yoksa zor hersey. ..ama Zahide hanımı bende takip ediyorum bana yakın olsa tercih ederdim inşallah geçmiş olsun dinlen canım yorulmak da etken..