Turkan_14 Merhaba kizlar 3cü defa post açıyorum ama nedense kayboluyo. Fotoğraf atıyordum belkide ondan yüklençiypr. Kizlar bende çok yoğun bir akıntı var hamile kalamıyorum zaten pcosum. Ama bu yoğun akıntı ne ola bilir? Post kaybolmazsa fotoğrafı koyacağım buraya
Turkan_14 Turkan_14 klomifen kullandım bu ay, 1 hafta önce gitdim doktora hiç bi yumurtam gelişmemişdi. Acaba sonradan ovulyasyon ola bilirmi?
Deletedmom_29 Turkan_14 Postunuz alt kısımlara gitmiş olabilir bu dan dolayı kayboluyor sanıyorsunuzdur ben attığınız fotoğrafı gördüm ama hiç bir fikrim yok bir uzmana gidip o fotoğrafında gösterirsiniz daha sağlıklı bilgi almış olursunuz geçmiş olsun 🙏🥰
Momsy410 Turkan_14 akinti fotosu mu attiniz buraya? Oyleyse iyi ki kaldirmislar basliga bi uyari yazin bari acip direk onu mu gorucez?
Turkan_14 Momsy410 ben derdimi anlatıyorum sizun gibilerle uğraşacak halim yok. Önceki postlarda postda yazmıştım.
Gamzecetin Momsy410 ay saçmalamayın ya sizde bi kadınsınız illaki sizinde akıntınız olmuştur vermiş olduğunuz tepkiler çok saçma
arirangg Turkan_14 Benziyor ama bilemeyiz tamamen ama şöyle bir şey var ki yumurtlama gününde yoğun akıntı olur. Siz yine de bu üç günü değerlendirin
Momsy410 Gamzecetin ne alakasi var hanimefendin ya adet oluyorum diye rahatlikla insanlarin adet kanlarina da mi bakayim. Siz rahatsiz olmayabilirsiniz. Benim gercekten midem bulandi. Paylasmasin da demiyorum zaten uyarsa bari baslikta “bu ne ola bilir” diye bi basliga girip bakmayalim
Gamzecetin Momsy410 canım resimden önce yorumunu yapmışsın tekrar neden girip resme bakıp altına yorum ypıyosun? Sen resmi görmeden önce yorumlamış sın bir de tekrar girip resmin altına yazmışsın yanı sorun sende bence
Tubatgn Turkan_14 Canımız annemiz, Forum kuralları gereği rahatsız edici içerik paylaşmak yasaktır. Postunuz bu sebeple silinmiştir 🌸 Diğer iki postunuzda bu sebepten dolayı silindi 🙏🏻