Gzemyagz14 6 haftalık ken kahve rengi akıntyla hastaneye gittm aparr topar ama suan şükür iyim 9+2 olduk ama ultrason da gözükmeyen kanama varsa nerden gelio bu
Zmraemr Gzemyagz14 benim de aynı ultrasonda kese alanında kanama yok Dr yerleşme kanaması da olabilir önceki adetten kalanlar geliyor da olabilir dedi progestan kullanınca kesildi benim 8 haftalık şu an
Mello29 Gzemyagz14 canim bazen doktor tam bakamayabiliyor ya da makine kalitesiz olabiliyor ben rutin kontrole gittim ama icimde bir his vardi o hafta yoruldugum icin doktor hersey yolunda dedi sonra ben ısrar ettim hic kanama alanim yok mu falan diye biraz daha bastirip detaylıca bakti ve kücücük bir alanı gördü o yüzden belki doktorun görememiştir kücük bir alandır.
MelisBerdo Gzemyagz14 aynı soruyu ben de sormak istiyorum. 3 farklı doktora ultrasona gittim kese etrafında kanama yok dedi. Yerini belli edemiyorlar. 1 haftafır kanamam devam ediyor
Gzemyagz14 Şimdi bir iki damla kanama geldi kırmızımsı progestan fitl attm uzanıyorum çarşamba günü kontroluö var sorcam bakalıö
Aysegul0-0 Bende 9 haftalık gebeyim son 15 gündür kanamalarım oluyo kanamam kıpkırmızı ve yoğun doktorum kese etrafında bi sorun yok dedi allaha bırakıcan bu durumu diyip yoladı progestan verdi bide proloton iğne vurdurdu o kadar😞😞😞
Aysegul0-0 Mello29 o kadar cok doktor degiştirdim ki bacm alttan muayne istemedigim halde alttan muayne edip boş gebelik diyip kürtaj etmeye çalışan allaha bırakın diyen eşimde destek olmuyo hastaneler konularında insan bi zaman sonra bunalıyo doktor araştırmaktan yoruluyo😞😞🤦🏻♀️
mavideniz6 Haftamdayım benim de kanamam var üç gündür.İki farklı doktora gittim ikisi de kanama alanı göremiyor.Peki kanama neden oluyor diye sordum bazen bazı şeyleri anlamlandıramayız dedi 🤷🏻♀️Yalnızca tuvalet için kalk hep uzan oturmak bile yok dedi bugün full dediğini yaptım kanamanın azaldığını gördüm.Artık beklemekten başka çare yok🫠