girl_boy_annesi Faness balım ilk çocuk benim de ilkim kız çok güzel bir duygu ama bacak arası net görünmüyor bacak arasına bakıp kız diyenlere inanma net açmamış çünkü
girl_boy_annesi Faness ya o belli olmaz bi arkadaşım oğlunu 26. Haftada öğrendi o zamana kadar doktor söylemek istememiş senin doktorun bi şey dedi mi
Faness girl_boy_annesi adım adım annelik sayfasına tekrar attım net bi çıkıntı göremedim diyor ahshahshaha gitti 50 liram
sedamom00 Ya bu doktorlar neden net olan ultrason kağıdı vermiyorlar benim elimde olanların hep bulanık net değil cimriler mi neyse artık senin de canım net değil anlamadım 😬😬
hayalperest2310 Faness bende hep erkek hissediyorum 15 haftalık olduk dün gitmiştim pozisyon yandı maalesef birşey demedi doktor 😒
Faness hayalperest2310 fotosu varmı hiç benim kızsa çok şaşırıcam ya çirkinleşmedim tam tersi güzelleştim sadece saçlarım dökülüyor agshahsha canım hep tatlı çekiyor sinirli değilim gayet sakin bir hamilelik vee karnım sivri gibi büyüyor
hayalperest2310 Faness aynn bende öyleyim göbeğim daha belli değil de sizdeki belirtiler bemde de var çok merak ediyorum 😌😂
hayalperest2310 Faness bu da benim bebek ama net değil yandı cihazımız da güzel değil dedi bana🤷♀️İkili testi kaçırdım üçlü testte belli olur herhalde🥰