momandbabyy1 misirveannesi Karın genişliğine bağlıymış, bazen ben de düşünüyorum karnım geniş mi dar mı diye 😁
Hazalerciyes momandbabyy1 aslında belli oluyordu benim o haftalarda ama kıyafet olduğu için muhtemelen biraz kilo almış gibi görünüyordum benim öyle olmuştu 🤭 tabi yapıyla alakalı ama bence hamile göbeği 6 7 aylıkta tamamen belli olmaya başlıyor
Omerr_ momandbabyy1 bende ilkimde 12-den sonra belli olmaya başlamışfı. Bir şey sorucam size. Mide bulantiniz çok mu fazla bu hafta için? Yoksa git gide azaliyomu? Benim ilk hamilelikde çok azdi. Ama bunda çom fazla o yüzden merak etdim
momandbabyy1 Omerr_ Açıkçası bu haftaya kadar çok az bulantım oldu sadece iştahsızlık çok bende bir de ara ara kokulardan falan tiksinmelerim oluyor. Şimdiye kadar böyle geçti ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum 🤷♀️
Hazalerciyes momandbabyy1 evet acele etme birden öyle bir geçiyor ki zaman bir bakıyorsun koca karnınla 1 ayın kalmış karnım belli olmuyor diye dar giyerdim bende hep bol giyince tamamen kilolu sanıyorlar 🤭
Hazalerciyes momandbabyy1 evet bana çok kilo almışsın dedikleri için hamile olmadan önceki bol kıyafetlerimi giydim hep tam oldu ☺️
Baharshin momandbabyy1 benim 20ye yakın anca çıktı şuan 29um 20gibi duruyor yani iç karnım büyük sanırım 😂