Pnrzgn Doktorum geçen hafta bebek saatte 1 kıpırdamazsa 3 saatte 1 tekme atmazsa acile git dedi 😓 bana biraz abartı geldi. Sizlerin doktorları ne diyor, 33+2. Gündeyim
Soruyorumm Pnrzgn gündüzleri fark edemeye bilirisn ama akşamları sekizden sonra hareket takibi yap hareket etmezse acile gel dedi 36 haftalık
Pnrzgn Saatte 1 kıpırdama olmuyor bazen, kafayı yiyorum böyle olunca. Bunun içinde acile gitmek istemiyorum…
Soruyorumm Seyma0323 her doktor farklı her bebek de farklı benim bebeğim biraz zayıf ondan daha sık takip istemiş olabilir
Soruyorumm Seyma0323 her saat heraket etsin dedi tekme olarak belirtmedi dedim ki karnımda toplanması da hareket sayılır mı evet dedi
Soruyorumm Seyma0323 aynen öyle ama ben internette okumuştum kordon dolanması falan olunca anneye söylemiyorlar cogu zaman stres yapmasın diye ama hareket etmesinin önemi de artıyormuş ama ben doktora sormayı unuttum kordon mu dolanmış yoksa rutin bir şey mi diye
Soruyorumm Pnrzgn evet akşamları her saat hareket ediyor etmezse ben karnımı sallıyorum sola yatıyorum uyandırıyom bebeği