anneligedair merhabalar henüz 7+3 günlüğüz bebek alışverişine ne zaman başlamalıyım? şu sıralar erken gibi geliyor. kullanıp memnun kaldığınız ya da kullanmasanızda tavsiye edeceğiniz bebek ürünleri varsa yazar mısınız?
sedamom00 anneligedair kiz ben 9 haftalığım alışverişe başlamadım inşaallah cinsiyetini öğrenince başlayacağım
Ozge anneligedair büyük ve unisex şeyleri alabilirsiniz. Ben bebek arabası, park beşikoyuncak battaniye falan almıştım ilk haftalarda
1prensannesi__ anneligedair Kuzum büyük şeyleri yavaştan almaya başlayabilirsiniz bebek arabası beşik vs.gun geçtikçe çok zam geliyor çünkü 2 ay önce 2.500 aldığım bebek arabası şuan 4 bin olmuş 1.450 aldığım beşik şuan da 3 bin olmuş🙃 Bakım ürünlerini battaniye unisex şeylerini alabilirsin onlar için cinsiyet gerekmiyor zaten cinsiyeti öğrendikten sonrada kıyafetlerini alırsın yavaş yavaş daha rahat olur senin için🌺
anneligedair 1prensannesi__ bende böyle düşünüyorum 1 ay önce favorilediğim ürünlere bile zam geliyor 4-5 ay sonrasını düşünemiyorum 😒
edaa1402 @anneligedair bende 18 haftalığım ama 12 de cinsiyet öğrendim ve yavaş yavaş başladım Almaya çok şükür 🥰
TeoMom anneligedair Haftada başlayacağım inşallah 😅 bana bakma tabi ben biraz geç kaldım ama 15-16 hafta itibariyle başlayabilirsin
Bayancorek anneligedair her şekilde unisex şeyler alacağım için cinsiyeti beklemeden başlamıştım 11-12 haftalarda. 23. haftada hazırdı her şeyi şükür. Son zamanlarda insanın uğraşası gelmiyor bir şeyle ve her şeye zam geliyor. Çok geç başlamamakta fayda var.