Ozleeeem mihrimahsultan bende cemre vermek istiyorum alternatif isimlere bakıyorum iste bu deyip tekrsr vazgeçiyorum 😊
Rasev MeLekl Beyaz bulut. Bereketli, karlı, faydalı. Hz. Rübab (s.a.), Hz. Hüseyin’in (as) eşi.😍evet degisik isim:)
mihrimahsultan Ozleeeem evet insan cok zor karar veriyor burda yazilan isimlerin hemen hemen hepsini ben de düşünüp vazgectim en sonunda Cemre icime sindi ve ilk defa bir ismi cevremdeki herkes begendi 😀
Elifaaksoyy MeLekl Bende aynı durumdayım Duru koymak istiyorum ama aklım sürekli karışıyor ikinci isimde yanına koymak istediğim için🤦🏻♀️
Harunnisa MeLekl adensu koyucaktik oglumda gül istiyor belki aden gülsu olabilir gorumcemin kızının adi buglem asel mesela
MeLekl Ay benim kızda doğdu doğacak 😂 Şuan öyle bir tehlikem var. Oy oy ne zormuş bu isim olayı ya. Hiç düşünememiştim. İsmim melek olmasa melek koycam ama benim ismim melek 😂
Cansuu33 Ben etrafımda olmasına değil de canım anlamına daha çok bakıyorum gerçekten insan isminin anlamıyla şekilleniyor hem anlamı güzel bir isim olmasını da Allah Resulü öneriyor. ))
pnrgzms MeLekl benm kuzumun adı da Asel Mina olacak anlamları da ismde cok guzel içinizeden ne geliyorsa onun koyun ınsanlarn fkrını bosvern bnce☺️